Results 1 to 7 of 7

Thread: Help, Config USB Loader stuck!

  1. #1

    Help, Config USB Loader stuck!

    Hello, I am new here and I had someone else soft mod my Wii for me a couple of years ago, it was working fine until a few weeks before I posted this. What happened is that when I went into the Homebrew Channel and then clicked on Configurable USB Loader it would load up the "Configurable USB Loader" screen then it will freeze there. I have ran a Syscheck file and I can upload it here if you want.

    thanks!

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,011
    Post it as a reply to this thread (use wordpad, not notepad).

  3. #3

    Spoiler


  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Follow the softmod any Wii guide

    Sent from my C6603 using WiiHacks

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,011
    All cIOS are stubbed except 250. 222, 223, and 249 are gone/stubbed. Follow this guide beginning to end. It will overwrite what you've got there.

  6. #6
    So, do I have to reset my Wii to factory default or just follow the guide as the state my wii is in right now?

  7. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Just follow it from where your Wii is at now

    Sent from my C6603 using WiiHacks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •