Results 1 to 7 of 7

Thread: wiisx emu help: loading off usb with emu on sd....

  1. #1

    wiisx emu help: loading off usb with emu on sd....

    im loading the games off usb , the emu was installed on sd is that ok? im using it thru hbc... is this ok?

    how some games that are onm working list that are not working for me.

    if i move emu files to usb how will i load it thru hbc?

  2. #2

  3. #3
    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    Perhaps you are using the version that broke USB Support? Try this one
    i am using that version.....

  4. #4
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,359
    Well to answer your questions:

    1) Yes, it's ok to run the app from SD via the HBC and load games from USB

    2) If some games on the "working list" are not working for you, try playing with the emulator settings. If they still don't work it could be a cIOS issue

    3) Just press 1 on the Wii remote and HBC will let you select the app source as SD or USB.

    You might also want to check this link recommended to you by nightstah in a previous thread.

    http://www.wiihacks.com/emulators/77...-consoles.html

  5. #5
    tried off of usb just now... same issue.
    some games freeze the emu, i have to press reset on the console to unfreeze and some dont even load up and other just goto a black screen. while some games work.... odd.....

    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    Well to answer your questions:

    1) Yes, it's ok to run the app from SD via the HBC and load games from USB

    2) If some games on the "working list" are not working for you, try playing with the emulator settings. If they still don't work it could be a cIOS issue

    3) Just press 1 on the Wii remote and HBC will let you select the app source as SD or USB.

    You might also want to check this link recommended to you by nightstah in a previous thread.

    http://www.wiihacks.com/emulators/77...-consoles.html

  6. #6
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,359
    Then it is either a issue with your USB device or a cIOS problem. You should look in the link I posted and see if there's any helpful info in there.

  7. #7
    ok i ll try the link. i guess must be a cios issue. ive tried 3 diff usb devices and same issue

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •