Results 1 to 8 of 8

Thread: weird backup booting...

  1. #1
    New Member placebooooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    philadelphia
    Posts
    84

    weird backup booting...

    hey guys i just have a quick question, I was able to boot mario kart wii normally and directly from the wii home menu without loading any disc loaders like neogamma...but i cant do that with any of my other backups. so whats up?is tthere a way i can load my other back ups the same way? just askin.

  2. #2
    you need to create a FORWARDER for each of the "game backup" in hard disk.

  3. #3
    New Member placebooooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    philadelphia
    Posts
    84
    dont get it? i never made any forwarders for anything and i have no idea what those are, how can i get the other backups to run directly from the wii home menu just as mario kart wii ??

  4. #4
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    If you have the backups on your hard drive, try Crap v3.3b (it's a software, don't mistake me ). Search for it. Can't link because I'm on my phone

    Sent from my A75 using Tapatalk 2

  5. #5

  6. #6
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    However, it has caused many bricks, so be careful.

    Sent from my A75 using Tapatalk 2

  7. #7
    New Member placebooooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    philadelphia
    Posts
    84
    1-) a guide for this crapv3.3 program would be good.
    2-)i have the back ups on disc not on my hard drive by the way (just wanted to say)
    3-) how can i avoid bricking.
    thanks you guys really appreciate it

  8. #8
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Quote Originally Posted by placebooooo View Post
    1-) a guide for this crapv3.3 program would be good.
    2-)i have the back ups on disc not on my hard drive by the way (just wanted to say)
    3-) how can i avoid bricking.
    thanks you guys really appreciate it
    1) It is there on the forums, the search bar is your best friend.

    2) Then I don't think Crap is gonna work, although you can give it a try.

    3) Install BootMii as boot2 and Priiloader.

    Sent from my A75 using Tapatalk 2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •