Results 1 to 6 of 6

Thread: wii softmod issue

  1. #1

    wii softmod issue

    softmodded my wii last year and one of my kids did something to it ..cuz now when u turn it on it boots to "multi-mod-manager v13.4" can anyone help me out


    thanks

  2. #2
    New Member miihackwii's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    England
    Posts
    211
    Take out your SD card and try to boot it. let me know how you get on.

  3. #3
    yupp it goes to the menu screen

  4. #4
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,365
    Congratulations. You have a wii with bootmii installed as boot2. Rename the bootmii folder on your sd card to something else.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  5. #5
    thanks Blu, that did it.....so wonder what they did?

  6. #6
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,365
    having a wii with bootmii installed as boot2 is a desirable thing... it allows you to recover from (virtually) any brick. Theres a blurb about it in the newbies guide in my sig if you want to read more.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •