Results 1 to 4 of 4

Thread: No controller function in MMM, and I do hope I can sync.

  1. #1

    No controller function in MMM, and I do hope I can sync.

    Well here is the issue.
    I have recently purchased a wii with 4.3e Australian pal, black unit. I have letterbombed the homebrew channel onto the wii and loaded the bootmii as well, as instructed in,

    Following the guide to softmod by doing loading new ios or .wads through multi mod manager MMM v13.4
    (by "guides.bot" in the thread titled 'Guide:softmod any wii' in the FAQ's,Guides and Tutorial sub forum),

    My remote just loses any function when mmm loads to then select the install .wads, I have synced again and the remote just flashes all 4 leds. The wii unit just dosen't connect (by pressing red near the sd card insersion )for the time mmm is loaded so I cannot select any thing in mmm to continue.
    I have worked with this for two days now experimenting. I turn on wii, insert sd card goto homebrew channel, press home, load bootmii, loads goes to mmm, (controller working all the time) then mmm loads options are
    on screen while I lose wiimote control usage.

    I get frustrated the screen saver comes on matrix style, then I reboot and the wiimote controller is functional again when wii boots up to go again.

    Fortunatly I performed a nand backup, have downloaded everything on the guide including hackmii -fix but yet haven't used the fix. damm did I just answer my own question? ....

  2. #2
    If you have a newer remote with the plus it doesn't work with home brew, you need to get an older remote. Search the site for more info

    Best place on the net for all your wii needs

    Useful Links,
    Click the Spoiler


  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,381
    Quote Originally Posted by danfil View Post
    Well here is the issue.
    I have recently purchased a wii with 4.3e Australian pal, black unit. I have letterbombed the homebrew channel onto the wii and loaded the bootmii as well, as instructed in,

    Following the guide to softmod by doing loading new ios or .wads through multi mod manager MMM v13.4
    (by "guides.bot" in the thread titled 'Guide:softmod any wii' in the FAQ's,Guides and Tutorial sub forum),

    My remote just loses any function when mmm loads to then select the install .wads, I have synced again and the remote just flashes all 4 leds. The wii unit just dosen't connect (by pressing red near the sd card insersion )for the time mmm is loaded so I cannot select any thing in mmm to continue.
    I have worked with this for two days now experimenting. I turn on wii, insert sd card goto homebrew channel, press home, load bootmii, loads goes to mmm, (controller working all the time) then mmm loads options are
    on screen while I lose wiimote control usage.

    I get frustrated the screen saver comes on matrix style, then I reboot and the wiimote controller is functional again when wii boots up to go again.

    Fortunatly I performed a nand backup, have downloaded everything on the guide including hackmii -fix but yet haven't used the fix. damm did I just answer my own question? ....
    Check out THIS PAGE in the ANY Wii guide, particularly post #13848.

  4. #4
    Thankyou both for this useful info. I did both, bought a older white contoller 'wiimote' and have susessfully loaded wads and cios so to load priiloader etc.
    Now have susessfully loaded game from usb using wiiflow on homescreen, after loading cios 222(38)V4, CIOS 223(37-38)V4, cios 224(57)v5.1 through ios80
    I think thats what I did anyway, there was another pack also of wads d2x v8 final.
    play safe. Game on.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •