Results 1 to 4 of 4

Thread: samurai warriors 3

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy samurai warriors 3

    hello i have a problem my samurai warriors 3 ISO works on dolphin emulator but dose not when i try to load it on configurable usb loader. it freezes to a black screen after the save screen at the start







    ps i have a soft modded Wii
    if youd like any more info please tell me

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Try changing the IOS the game loads from to 249. If it's already on 249, try IOS 222, or 223. Press 1 on the wii remote to go to settings in CFG usb loader.



  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bmarlo View Post
    Try changing the IOS the game loads from to 249. If it's already on 249, try IOS 222, or 223. Press 1 on the wii remote to go to settings in CFG usb loader.
    i tryed what youv said it dose the same thing

  4. #4
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Try a different loader, and if that don't work, try deleting the game off your hdd and re-ripping it.



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •