Search:

Type: Posts; User: MonkeyGirl

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    18,132
    Views
    4,813,116

    Sticky: Thank you otbwii for your success story. I have...

    Thank you otbwii for your success story. I have spent hours now searching the site and will figure this out i'm sure. I was unsure if it was the priiloader messing things up or if i did an error or...
  2. Replies
    18,132
    Views
    4,813,116

    Sticky: Thanks for that. Makes me feel better to know i...

    Thanks for that. Makes me feel better to know i am not the only one who's done this hehe. I figured there was a way to fix my messup and will wait patiently for help..bad time to mess up the wii,...
  3. Replies
    18,132
    Views
    4,813,116

    Sticky: ok so now i have restarted from the guide at ...

    ok so now i have restarted from the guide at Part 3 of Chapter 2 as suggested, twice now. each time when i get to the priiloader part it gives an error (106 now) but appears to load successfully...
  4. Replies
    1
    Views
    225

    Happy holidays

    Noob here who is learning all about modding wiis. Apparently I suck at it, or so says my currently not working wii, but I am sure it's a learning experience an I can o ly get better haha!

    Off to...
  5. Replies
    18,132
    Views
    4,813,116

    Sticky: yes i am 4.3u, the only options i selected in...

    yes i am 4.3u, the only options i selected in priiloader were the ones related to updates and bannerbomb. i am at a loss because there is nothing i know to do. I can't load games because of the black...
  6. Replies
    18,132
    Views
    4,813,116

    Sticky: Did as suggested. Didn't work. Started back at...

    Did as suggested. Didn't work. Started back at part 3. Got error #106. Something about password.txt not deleted but seemed to load all the same. Reset and it started up my tv says no signal... Blank...
  7. Replies
    18,132
    Views
    4,813,116

    Sticky: started again with step 2, reinstalled all wads,...

    started again with step 2,
    reinstalled all wads, they installed no errors

    do i need to now continue on with the remainder of the guide?

    sorry noob unsure what you were wanting next
  8. Replies
    18,132
    Views
    4,813,116

    Sticky: Was doing fab then something happened. The...

    Was doing fab then something happened.

    The softmod was going along perfectly, following instructions. smash stack to launch hackmii. Homebrew channel installed perfectly and bootmii installed as...
Results 1 to 8 of 8