Search:

Type: Posts; User: florre

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    1,285

    Yeah, I've seen that one, but i'm not convinced...

    Yeah, I've seen that one, but i'm not convinced this is the way to go. On my wii everything works except the settings menu. I reinstalled all IOSes and cIOSes(using BluPhant's suggestion above). So...
  2. Replies
    7
    Views
    1,285

    thanks, step one seems ok, syscheck completed....

    thanks, step one seems ok, syscheck completed. see spoiler below.
    Now step 2. How can I get my settings menu working again? Can I rewrite that menu?
    syscheck:

    sysCheck v2.1.0b14 by Double_A and...
  3. Replies
    7
    Views
    1,285

    Semi bricked wii - broken settings menu

    About a year ago someone at this forum fixed my wii (fully bricked and needed a nand rewrite). After that my wii was working again. However I noticed a while later that the settings menu was bricked....
  4. Thread: No Video output

    by florre
    Replies
    14
    Views
    2,672

    So I think I may have found the cause of my...

    So I think I may have found the cause of my problem: http://www.wiihacks.com/bricked-wii-issues-only/77928-omg-help-usbloader-gx-bricked-my-wii.html

    Are there people on the forum that do...
  5. Thread: No Video output

    by florre
    Replies
    14
    Views
    2,672

    Yes, I did. I tried it on the 4th and 1st...

    Yes, I did. I tried it on the 4th and 1st controller port


    I'm not sure if the screen is black or has no signal. my tv does not tell. any other way to find that out? when i power the wii up I...
  6. Thread: No Video output

    by florre
    Replies
    14
    Views
    2,672

    I do realise that my warranty may be void, I'm...

    I do realise that my warranty may be void, I'm just hoping it's not.x

    I have a NAND backup, but since I can not enter any type of menu I'm affraid that's not going to work.
    I downgraded to 4.1...
  7. Thread: No Video output

    by florre
    Replies
    14
    Views
    2,672

    No Video output

    Hi guys, I softmodded my 4.3E black wii using the tutorial on this website. I used usbloader gx for a while to load iso's from my FAT drive. Every once in a while a game would not load and cause a...
  8. Replies
    4
    Views
    1,050

    different USB Loaders

    Hi Guys,
    I recently hacked my wii using the The 4.3 Softmod Guide.

    I decided to mess around with some usb loaders:
    First one worked just fine, I attached my FAT-drive to the wii and I can...
Results 1 to 8 of 8