Search:

Type: Posts; User: Samba Croxyndul Charles

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. don't remember where I got them but I can email...

    don't remember where I got them but I can email you the same wad files I used.
  2. I got gx v2.2 working now. I reinstalled both...

    I got gx v2.2 working now. I reinstalled both cIOS 249[56 base]&250[57 base] from a different source and it's working. what I can't figure out is why the d2x versions of the installation guide didn't...
  3. I deleted everything from the previous gx version...

    I deleted everything from the previous gx version before adding gx v2.2. still can't figure out what's the problem. I tried tweaking some of the settings but it still takes me back to the wii menu or...
  4. no I uninstalled the wad and removed the whole...

    no I uninstalled the wad and removed the whole folder from the apps folder for the previous gx v2.0. someone said to format my hdd but I don't think that could be the reason because it works fine...
  5. both from hbc and as a channel on the system...

    both from hbc and as a channel on the system menu, they just reboot back to the menu and hbc. only usb loader gx v2.2 does that. I have wiiflow too which works fine but I need gx v2.2 in order to...
  6. I'm using hbc version 1.0.8. the softmod I used...

    I'm using hbc version 1.0.8. the softmod I used was smashstack or however it's spelled. I started using usb loader gx 2.2 because I had just finished the d2x cios installation in order to get driver...
  7. usb loader gx v2.2 reboots to system menu

    after I installed usb loader 2.2 it keeps rebooting to the system menu every time I try to play a game from the usb loader gx channel, even from the usb loader gx app in the homebrew it just reboots...
Results 1 to 7 of 7