Page 951 of 1832 FirstFirst ... 451851901941949950951952953961100110511451 ... LastLast
Results 9,501 to 9,510 of 18317

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #9501
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Thanks
    40
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I dont think I had any ECC errors so it should be good.
    But I'm having a bit of trouble understanding how to change the region from NTSC - USA to PAL - AUS.
    In chapter 2 part 1 when installing the WADS it says to instal system Menu 4.1, but then in part 2 when changing the region it says don't install system menu 4.1 so Im not sure if I should install it or not.

    Or does it mean not to re-install it when changing the region. (its got me baffled)
    Last edited by SP1N3R; 06-27-2011 at 05:28 AM.

  2. #9502
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by hyperkamote View Post
    Maybe so,, try this.. format your SD Card launch the Hackmii installer and install "bootmii..." again on your SD Card..
    I've launched hackmii through mmm on HBC and installed bootmii again. I backed up nand files and now have the missing files again.

    Not sure if this affects my ability to restore though. Not that fussed if it does.

  3. #9503
    kw2
    kw2 is offline
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ran thru this yesterday. Works like a charm!!!!

  4. #9504
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Thanks
    40
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    ok I guess it was to not re-install it.

  5. #9505
    kw2
    kw2 is offline
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I figured it would overwrite anything already there and it did. All is well.

  6. #9506
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Thanks
    40
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    can I go back into the regional settings menu, I think i forgot a few options which are affecting the picture quality.

  7. #9507
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by SP1N3R View Post
    can I go back into the regional settings menu, I think i forgot a few options which are affecting the picture quality.
    Yes you can go back into ARC and edit the settings again.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  9. #9508
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mauifrog, thanks for the excellent guide. I did this two days ago and it worked perfectly (black US Wii on 4.3). I've got a hard drive up and running now and life is good!

  10. #9509
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Thanks
    40
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Yes you can go back into ARC and edit the settings again.
    Hi mauifrog,
    To get back into ARC, do I put ARC back into the app folder and launch it thru hbc.

    Thanks

  11. #9510
    New Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    If anyone is getting exception (DSI) error when trying to install homebrew on 4.3E, try unplugging the wii remote when you install. I spent like 2 hours tearing my hair out before stumbling on the fix on another forum.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •