Page 828 of 1825 FirstFirst ... 3287287788188268278288298308388789281328 ... LastLast
Results 8,271 to 8,280 of 18245

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #8271
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when I use the power button it turns off. I am at the stage of loading the mods I finally got some that downloaded right.

  2. #8272
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Your fine, this guide will load backup disc running on ios36, cios and system ios from the disc channel without a loader.
    thank you for the info. May i know under what condition i should use the installed Neogamma R8 loader to load the backup disc so I won't get that "dvd read error (1328)" ? And under what condition, i should use the disc channel to load the disc ?

    I tried to burn another backup disc that was released in 2010, this time it gives me an error "DVD Err(1729), Read TOC" ,after it displayed the "Init Drive" -> "Opening Partition" -> display the "Game ID"

    Could i say if the disc channel shows the disc animation logo, it is very safe that i can load the disc using disc channel ? Sometimes certain disc will prompt for "system update" in the disc channel if the backup disc is running on the newer system version like 4.3u.

    I upgraded to Neogamma R9 which also uses IOS 249 rev17, same error too :-(

    I really need to fix this neogamma issue
    again, thank you for the helps in advance
    Last edited by alphaque; 04-17-2011 at 01:05 AM.

  3. #8273
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    UGH ok so apparently when I get the MOd pack there are only 11 files in it not the 25?

    I finally got the wii to boot in the normal screen so I could sync a controller now I cant proceed because Im missing files?

    I really appreciate any help cause my husbands gonna kill me if I don't get this figured out.

    Thanks in advance!

  4. #8274
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,185
    Thanks
    307
    Thanked 9,580 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Takas View Post
    UGH ok so apparently when I get the MOd pack there are only 11 files in it not the 25?

    I finally got the wii to boot in the normal screen so I could sync a controller now I cant proceed because Im missing files?

    I really appreciate any help cause my husbands gonna kill me if I don't get this figured out.

    Thanks in advance!
    You need the modpack + ciospack
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #8275
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im looking at the file structure( the guide spoiler that says "You should have this file structure on your sd card") and Im missing the ISO update ones. I skipped that download because Im 4.3 version is that why I only have 11 instead of the 25?
    Last edited by Takas; 04-16-2011 at 07:19 PM. Reason: add location of list

  6. #8276
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Takas View Post
    Im looking at the file structure( the guide spoiler that says "You should have this file structure on your sd card") and Im missing the ISO update ones. I skipped that download because Im 4.3 version is that why I only have 11 instead of the 25?

    No you combine these packs. Choose what ever region you have then the cios pack

    Spoiler



    If you are on 4.3 you dont need the ios update pack, if you did need it you would have more than 25 wads to install...


  7. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  8. #8277
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    9
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    You must have deleted the files from the sd card. When you install bootmii it prepares your sd card with the needed file to run. If you copied the bootmii folder to your pc you can copy it back to the root of the sd card and then bootmii will launch from hbc like it is supposed to. If not, you will need to rerun the hackmii installer and install bootmii again to get the files you need back on your card. Go here if that is the case. extract it to the apps folder on the root of your card (make an apps folder if you do not have one) and launch it via the HBC. after you make your nand backup be sure to save the listed files to your pc. That step is in the guide, be sure to follow every step.

    You are right - I reformatted the SD before doing the |NAND. Can I just go back into indiana jones and boot it up from there using the exploit as per the original and reinstall it that way?

    Many thanks by the way

  9. #8278
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by headmeister View Post
    You are right - I reformatted the SD before doing the |NAND. Can I just go back into indiana jones and boot it up from there using the exploit as per the original and reinstall it that way?

    Many thanks by the way
    You have HB now so just run Hackmii installer through that and prepare sd card. This will put the bootmii files on your sd card.


  10. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  11. #8279
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    9
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You're right again! NAND now backing up! Thanks.

  12. #8280
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok well I installed those so hopefully it works but there is still only 11 the first install. Thanks again for your help it seems to be working right.............

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •