Page 809 of 1809 FirstFirst ... 3097097597998078088098108118198599091309 ... LastLast
Results 8,081 to 8,090 of 18089

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #8081
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When using the "Super Smash Brothers Brawl" and instructed to go to Vault - Stage Builder and delete all "Custom Stages" found. Does this include the 3 "Sample Stages" that are factory installed? I have it in my head that "Custom" means stages that are created by the user, but not the pre-installed samples. On the other hand, not having any installed (including samples) may be needed to prompt install of Hackmii? Thanks

  2. #8082
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Delete them all.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  4. #8083
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    Both the IOS update and the Updated shop channel are in the guide at the beginning of ch.2 right after you download the cIOS pack and mod packs for the different regions...

    Yeah thanks, except I think the guide did say to skipthe ios's if I was on system menu 4.3 which I was, before I started, and like I had posted before after all was said and done, I ended up back at 4.1 with this guide and no shop channel...anyhow I dont mind..Ill install this ios and if this gets it working, Im all good and happy.

    thanks to all for your help!

  5. #8084
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Like narse had stated. if you were on 4.3 then you already have it but there is no harm in installing "just in case"

    there is a link to update the shop channel in the guide. you might have missed it at first glance.heres the link:
    http://7cde333f.dyo.gs/
    mirror:
    http://www.mediafire.com/?qhkrxqiebucbd21

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. #8085
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by WIIBOZ View Post
    Yeah thanks, except I think the guide did say to skipthe ios's if I was on system menu 4.3 which I was, before I started, and like I had posted before after all was said and done, I ended up back at 4.1 with this guide and no shop channel...anyhow I dont mind..Ill install this ios and if this gets it working, Im all good and happy.

    thanks to all for your help!
    Let us know what happens


  7. #8086
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi guys. Noob poster here. I've hacked my wii according to the guide laid out here in the sticky and everything went fine. I have installed everything from the packs, loaded priiloader, got it all up and running. Funny thing is, when I transfer wbfs files across to the usb stick and try to load them through neogamma, nothing happens. Screen goes black for like 2 seconds then it dumps back to the menu.

    Am I missing something here?

    I'm on 4.2E and loading ntsc files, but that shouldnt matter should it? Do I need pal files? I've tried Lego SW 3 and Mario Galaxy 2, but no success.

    Please help.

  8. #8087
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by loramarthalas View Post
    Hi guys. Noob poster here. I've hacked my wii according to the guide laid out here in the sticky and everything went fine. I have installed everything from the packs, loaded priiloader, got it all up and running. Funny thing is, when I transfer wbfs files across to the usb stick and try to load them through neogamma, nothing happens. Screen goes black for like 2 seconds then it dumps back to the menu.

    Am I missing something here?



    I'm on 4.2E and loading ntsc files, but that shouldnt matter should it? Do I need pal files? I've tried Lego SW 3 and Mario Galaxy 2, but no success.

    Please help.
    you need to force the region in the settings of your loader to force pal
    thanks to bmarlo for this signature


  9. #8088
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by peire View Post
    you need to force the region in the settings of your loader to force pal
    Thanks, I tried it. Nothing. Not a [Language deleted] thing. I switched through every setting, pal480, pal576, and nothing happened.

    I'm on ios249, using neogamma r8 rev17. Is it worth updating neogamma?
    Last edited by Shift_Lock; 04-07-2011 at 06:12 AM.

  10. #8089
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by loramarthalas View Post
    Thanks, I tried it. Nothing. Not a [Language deleted] thing. I switched through every setting, pal480, pal576, and nothing happened.

    I'm on ios249, using neogamma r8 rev17. Is it worth updating neogamma?
    Watch what you say please.. This is a family site and younger users do prowl the forum..

    I have to note:
    First - You should Rip the game from the original disk.. Try it with CFG instead.
    second - Some USB sticks are NOT compatible.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  11. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  12. #8090
    New Member victormff's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    12
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello everyone...
    I recently follow the guide to softmode my wii....
    It's working prefectly.. But I'm having difficulties with a new game that I install.. Call of duty-Black Ops.
    It stays in the loading screen... wait forever and nothing...
    Any suggestion on what do I have to do...???
    Thanks
    Victor

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •