Page 770 of 1819 FirstFirst ... 27067072076076876977077177278082087012701770 ... LastLast
Results 7,691 to 7,700 of 18183

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #7691
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    yeah and if you followed this guide all the way through then it is already installed.
    Thank you SO SO SO MUCH!!! You have made a world of an impression for wiihacks. i've been on ither forums and been ignored or mocked for being uninformed and so far everyone has been SO helpful. THANK YOU ^_^

  2. #7692
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    28
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by pbtek View Post
    768 pages in this thread. i was looking for a new method. recent changes. updates. best way.
    peire and mndgme: thx
    The first post is updated with the latest and greatest method.

  3. #7693
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bump...so can anyone help based on th syscheck log?

    Quote Originally Posted by lenytnes View Post
    Here it is..Thank you for your time and all your help

    Spoiler


  4. #7694
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    what are you asking for help on?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  5. #7695
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    what are you asking for help on?
    I've tried doing all the steps again and it is still not working, CFG Loader freezes.

    If I have the USB flashdrive plugged into the back before launching CFG Loader it freezes in the splash screen.

    If I wait until CFG is loaded and looking for a drive to mount it freezes at that point. I've tried formatting the flash drive as a wbfs partition and ntfs partition and same results to both.

    I get no errors in any single step yet it doesn't work. I've tried 3 different SD cards as well. Is there a way to unmod the wii and start all over again? I'm not sure what else to do.

    Someone suggested to run a syscheck and post the results here which I've included below:

    Spoiler


  6. #7696
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    no need to "unmod" to start over.. everything just copies over the old.. you would just do the guide over.. however my suggestion would be to try an actual HDD that is compatible or another flash drive.. NOT ALL flash drives will work.. only some. It sounds like its getting a read error.. If I turn on my wii and load CFG without the hard drive turned on it freezes and black screens.
    Last edited by Shift_Lock; 03-22-2011 at 02:11 PM.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  7. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  8. #7697
    New Member mndgme's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    203
    Thanks
    36
    Thanked 39 Times in 33 Posts
    Are you plugging the flash drive in the correct port? Bottom if horizontal and left if vertical. Have you tired another HD? Like something other then a flash drive? You don't need to "unmod", thats a brick possibility. But rather, just try and get your hands on a proven compatible HD and try again. Your syscheck seems fine to me, but maybe someone else can take a look and see what they suggest.

  9. 1 User Says Thank You mndgme For This Useful Post


  10. #7698
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Im a space cadet...... sorry it looks like you have system menu "X" and everything else looks good to me. It more then likely is a compatibility issue with the thumb drive you are using or your loader is corrupt.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  11. #7699
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes I'm plugging my drive in the correct port. Sadly I only have 1 flash drive, I'll have to see if I can borrow a different flash drive or an actual HDD to plug in. I reloaded the IOS and changed it to IOS249 as it was defaulting to IOS248. It doesn't freeze anymore but it times out like there is no drive plugged in.

    Thank you for your replies.

  12. #7700
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    If I have a already "chipped" wii console, can't I just skip Chapter 2?

    Because I only have to have Homebrew Channel (HBC) on my wii to install usb loader GX, for example. Or am I totally wrong?

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •