Page 76 of 1833 FirstFirst ... 26667475767778861261765761076 ... LastLast
Results 751 to 760 of 18329

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #751
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well this wii was bought off amazon. I dont knwo what an "ebay remote" is in all honesty, but might an amazon wii have the same issue? (and could you define what that issue is exactly? or does it just mean the remote is in some way faulty?--which wouldnt account for the other issues)
    Last edited by mwpunk182; 09-13-2010 at 09:43 AM.

  2. #752
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    I'm not saying an eBay remote is the issue, I'm just offering it as a possibilty. I've noticed performance differences between an originial remote and a remake like you can buy from ebay for half the cost. Look here and compare these pics with the one you have.

    Fake Wii Remote? or Japan model? - Nintendo Wii Forum

  3. #753
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    For some reason your method of extracting is deleting the first set of wads and replacing it with the second, rather than merging the two together. Extract modpack.zip, then extract the wads from update pack to sd:\wad. You need the wads from both packs in sd:\wad. Just so I know, how are you extracting these?
    I extracted first both files on my laptop. Then I simply copied the files from each newly created directory directly on the SD card.
    Should I copy both folders as-is on the card or should I merge the files from two wad folders into one that is on the SD card? It looks like you are suggesting the second option...

  4. #754
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    You can play ntsc-j ntsc-u and pal. With some effort you can also play ntsc-k. You may need to adjust your usbloader settings for some games to force pal, that should take care of it.
    You mean I could play PAL games on my NTSC Wii ???

    I thought the output would be screwed up?

  5. #755
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,752
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,402 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    Most (not all) out of region games can be played by forcing the region in the backup loader's settings. Myself, I stick to my region (NTSC) simply to make it a no-brainer.

  6. #756
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've got a wiikey2(firmware 1.3) hardmod, but was trying this softmod. My system is at 4.3u.

    Everything went well till I Screwed up trying to install the WAD's.

    I thought I installed all but, only installed one. Then proceeded to Priiloader install and this is where its failing.

    I have gone back and installed all the WAD's in the guide but cant get preiiloader to install after the WAD install.

    How can I fix this. What's happening is it seems like it gets stuck installing. How long does this step take?

  7. #757
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Probably it is freazing during restart, which, as the guide says, is preatty common. Just turn the wii off, hold reset and turn the wii on while holding reset, keep holding reset, priiloader should load.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #758
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Probably it is freazing during restart, which, as the guide says, is preatty common. Just turn the wii off, hold reset and turn the wii on while holding reset, keep holding reset, priiloader should load.
    Yeah that's working, but its not loading the system menu hacks. I thought it didn't install correctly. What could be wrong there?

    I was unable to load games from WiiHDD. Reformated and that's working now.

    So if you can help me figure out why the hacks might not be loading, would be great help. Seems like they are optional? is that correct?

    Thanks for the guide. I'm mostly up and running.

  9. #759
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wads

    hi i really need help with the wads. all of them downloaded except for one. what do i do to make sure all of them download?

  10. #760
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    12
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    New to the wii modding scene question????

    I HAVE A 4GB SDHC CARD AND IVE EXTRACTED ALL THE FILES I NEEDED TO FOLLOWED THE GUIDE BUT WHEN I GO TO LOAD UP STAGE BUILDER NOTHING HAPPENS IN THE WII OPTIONS WII SETTINGS IT SAYS VER. 4.3U SO DONT REALLY UNDERSTAND WHY ITS NOT WORKING IF SOME BODY COULD HELP PLEASE....

    THANK YOU...
    Last edited by Legitmod; 09-14-2010 at 09:34 PM. Reason: PUT SOMETHING WRONG

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •