Page 691 of 1813 FirstFirst ... 19159164168168969069169269370174179111911691 ... LastLast
Results 6,901 to 6,910 of 18127

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #6901
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,402
    Thanks
    1,823
    Thanked 4,284 Times in 3,601 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Le thuong View Post
    Hello Mauifrog, I have a wii 4.3k, Do you have any idea for me to softmod it?I can not do any thing now.
    Me eyeballing his thread, only see this on 4.3K:


    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Softmod ANY Wii
    Virgin 4.3k, Smash Stack in on KOR- YouTube - ‪smash stack kor‬‏

    4.3e/k -Smash Stack Pal/KOR


  2. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  3. #6902
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lightbulb Wii setting is White !!!

    Hey i have a Kor Wii and i followed step by step for softmod and fin it well , my problem
    i wanted to make a wifi conection and i went to wii settings and i white nothing inside ..... so any recommendations ?

  4. #6903
    New Member bubba949's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK, Leeds
    Posts
    347
    Thanks
    59
    Thanked 122 Times in 98 Posts
    Quote Originally Posted by bparnell1 View Post
    One more question, forgive me I'm a newbie... what is this Not-A-Pirate password thing? Am I supposed to type it in somewhere along the process?
    That is the password for the mod pack which you should have downloaded, thats probably why MMM isnt loading.
    Want a Userbar? Look here

    <-- Hit thanks if i helped in some way.

  5. #6904
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    28
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bubba949 View Post
    That is the password for the mod pack which you should have downloaded, thats probably why MMM isnt loading.
    He's confused because the modpack isn't currently requiring a password.

  6. #6905
    New Member bubba949's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK, Leeds
    Posts
    347
    Thanks
    59
    Thanked 122 Times in 98 Posts
    Ahh i see, well to get mmm to load go to homebrew channel press home and launch bootmii and mmm should load.
    Want a Userbar? Look here

    <-- Hit thanks if i helped in some way.

  7. #6906
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    No Luck

    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    You said you did chapter 2 again, so don't do that anymore. I think it may be your wii, the system menu, hbc, games all run independently from each other on different ios. Since your issue is happening in the system menu, in HBC, in game, that really suggests that something wierd is going on. Also, about your syscheck, you have many ios reporting to have NAND access and they should not. I ran the same syscheck on my wii, and they report as no patches, we should have the same ios installed. You said this wii was two weeks old? I would exchange it for another one at the store, tell them it is freezing, but you don't know why. It is possible that everything you installed has corrupted in a very slight way causing your issue, but it seams unlikely.

    You can try to reinstall sm 4.1 and ios60, with MMM
    Download MMM
    Extract it to sd:\apps
    Your wii needs to be online
    Load priiloader,
    Click load/install apps
    Load Multi mod manager
    select ios manager
    select ios60
    Press + to install ios60-v6174
    apply patches
    Install from Nintendo Sever
    let it install
    Then press B to go back to the main MMM menu
    Select manage system menu
    Select SM 4.1, select your wii region
    install it from Nintendo Sever
    let it install
    Turn off the wii
    See if the SM is still freezing
    Hi Mauifrog,

    Did the steps you said (above), everything went well but after reboot and testing i got a freeze again.

    If you don't have any other option for me, i will go back to the store and try to get another one or send it in for repair.

    If you don't have any options, Thanks for the effort and time.

    Eric

  8. #6907
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    notts
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up how long

    hi this is great news for me but how long will it take for you to get the info on to do pal 4.3e wii using super smash bro brawl, sorry if you've been ask befor but cant find anything else,

    if any one has a link please let me know thanks

  9. #6908
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,297 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Quote Originally Posted by fozzy287 View Post
    how long will it take for you to get the info on to do pal 4.3e wii using super smash bro brawl
    It will take as long as it takes giantpune to decide to release the hack for public consumption. This is on his own timetable so it could be tomorrow, it could be next year. Just have to wait and keep checking in.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  10. #6909
    New Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey,
    Everything has worked succesfully (e.g. wads/homebrew channel) up until installing BootMii. Homebrew channel is installed, but everytime I've tried to install BootMii, I get a Failed (-1) error. Any ideas? I've tried different SD cards and I've tried installing to IOS and still get the same error.

  11. #6910
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,402
    Thanks
    1,823
    Thanked 4,284 Times in 3,601 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by sdfasfasdfads View Post
    Hey,
    Everything has worked succesfully (e.g. wads/homebrew channel) up until installing BootMii. Homebrew channel is installed, but everytime I've tried to install BootMii, I get a Failed (-1) error. Any ideas? I've tried different SD cards and I've tried installing to IOS and still get the same error.
    That usually points to SD card compatibility issues. Make sure you're using a full SD card (no SDHC or MicroSD in adapter), 2gb or smaller. Make sure it's fully (not quick) formatted to FAT32. Sandisk work best.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •