Page 533 of 1815 FirstFirst ... 3343348352353153253353453554358363310331533 ... LastLast
Results 5,321 to 5,330 of 18150

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #5321
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    18
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thank You...guide worked perfect

  2. #5322
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cooltjes View Post
    its a no go,i'm having the same problem.i'll try update it again.maybe that will work

    can someone help me out here.i've been at it for 3 day now...


    Hello, I am an edit button. Please use me to add information to your previos posts, instead of bumping or double posting.
    I am having the same issue I am using SSBB also I cannot get the WIi to read the SD card. Is there an alternate way?

  3. #5323
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a (virgin) 4.3E black WII with latest Sundriver. While i enjoy my ability to play from a built in Hard Drive, firmware 4.3 prevents me from using a GC menu and from playing US/NTSC backups! These are my reasons for downgrading to 4.1.

    Does anyone has any experience or enough understanding of the process to answer the following question:
    Do i need to put my DVD drive back and use the original DVDs of either "Lego Indiana Jones Original" or "Yu-Gi-Oh! 5D''s Wheelie Breakers"? Or will backup ISO's do the trick?
    Just tried it. Played the game, deleted save file, copied save file (Hackmii_0.8-yu-gi-OWNED!-E50) from SD, restarted game, when the game tries to load the save file Wii freezes (displays "Now loading" and a card icon). So, unless anyone has any suggestions, i guess i will have remove Sundriver and find original game disk.

  4. #5324
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    How many IOS's should load?...

    Black Wii 4.3u

    I have 24 that load and 24 that dont...when I check the list of which ones DIDN'T load, they are duplicates of the IOS's that DID load.

    Should there be 48 IOS's installed or 24?

  5. #5325
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Great guide

    Thanks for yet another great quide on softmod

  6. #5326
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by wetchip View Post
    Black Wii 4.3u

    I have 24 that load and 24 that dont...when I check the list of which ones DIDN'T load, they are duplicates of the IOS's that DID load.

    Should there be 48 IOS's installed or 24?
    Just 24. Your Mac made files with the same extension because it is evil. You installed all valid wad files.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  7. #5327
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,393 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by joostinonline View Post
    just 24. Your mac made files with the same extension because it is evil. You installed all valid wad files.
    apple=

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  9. #5328
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank You to oddgriffin For This Useful Post

  10. #5329
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by rico32 View Post
    Hi, and thanks for an excellent guide. I've modded five Wiis now successfully using guides on this site but this the first 4.3 I've tried for a friend. It's all working but without priiloader.
    I installed it and got 'Chinese' characters and a frozen screen as said I might get so I didn't worry. It wouldn't boot back into priiloader by pressing start and preset but booted into mmm. So I set the hacks and restarted without the sd card inserted but all I got was a black screen and my tv saying no signal. I was worried I'd bricked my friends Wii. I got back into mmm with the sd card and uninstalled priiloader and it now works ok.
    I've read through the guide several times but can't see if I did anything wrong. All wads installed without error and I didn't downgrade to 4.1
    Is it safe to use it without priiloader? He's got no intention of turning on the internet or using original dvds. And I made a nand backup.
    TIA
    Sorry to repost this but I'm really worried leaving my friends wii without priloader hacks.

  11. #5330
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by TheBandicootAddict View Post
    Are you sure you've deleted all the Custom Stages from your Wii and SD Card (including the Samples)?
    You might want to check if you have the NTSC version or not as well.
    I deleted all stages and still will not load to SD card. I have modded other Wii with 4.3u and this is the first one giving me issues to load to SD card. I know sometimes you have to try over and over t oget it to launch. I did it over 20 times.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •