Page 496 of 1809 FirstFirst ... 3964464864944954964974985065465969961496 ... LastLast
Results 4,951 to 4,960 of 18089

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #4951
    LTN
    LTN is offline
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Thanks JoostinOnline

    JoostinOnline...thanks for the quick reply. Appreciate your help.

  2. #4952
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by ManPower View Post
    hey! so i followed the guide exactly but everytime i tru to install priiloader the screen freezes (this is also entioned in the guide itself) and the only way to reboot the wii is to unplug it, it seem.. also, the wii only boots to MMM and i dont know how to change that.... can anyone help? =O
    Continue reading the guide for instructions on MMM.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  3. #4953
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Coming from a noobie here (sorry)
    A pretty stupid question.. I succesfuly ran and installed everything, up until the priiloader. After installing it, it crashed, which is ok. I reboot my wii holding reset to load up the MMM, enabled all the hacks i needed. But now I cant get back to system menu whenever i boot my wii. I know it says i can set my wii to boot whatever i want, in priiloader options right? I tried going to the APP manager and acces friiloader from there, but thats only the installer and no above mentioned options. I dont see how i can just go back to system menu and play some games..
    Can anyone tell me what im missing?
    Again sorry, I can see how this is a silly problem

  4. #4954
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    24
    Thanks
    55
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Hoping someone can help. I have done 5 of these 4.3's with no problems. This time everything seemed to go well, everything installed with no problems. But my hard drive is not being detected by wiiflow or usb loader gx. It is a 500 gig WD with the new usb 3.0, only thing i've done differently this time is use a usb 3.0 instead of a 2.0 external drive.

    Thanks

  5. #4955
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by Stomper1011 View Post
    Hoping someone can help. I have done 5 of these 4.3's with no problems. This time everything seemed to go well, everything installed with no problems. But my hard drive is not being detected by wiiflow or usb loader gx. It is a 500 gig WD with the new usb 3.0, only thing i've done differently this time is use a usb 3.0 instead of a 2.0 external drive.
    Thanks
    you posted in the wrong section its nothing to do with the guide post a new thread
    thanks to bmarlo for this signature


  6. #4956
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    24
    Thanks
    55
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by peire View Post
    you posted in the wrong section its nothing to do with the guide post a new thread
    I guess i was thinking that i did something wrong with the softmod, but ill try posting a new thread.

  7. #4957
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    36
    Thanks
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    Continue reading the guide for instructions on MMM.
    well, I HAVE read the entire guide, and the only thing is says in it related to my problem is "f MMM loads at boot, select Manage Priiloader, Edit Priiloader Hacks, enable needed hacks."... but which ones would they be? i can't find it (maybe it has to do with the fact that english isn't my first language, or that i'm not sure if priiloader has actually installed because every time i try to do it, the screen freezes).

    anyway, thanks in advance for your patience =/

  8. #4958
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by Skibby View Post
    Coming from a noobie here (sorry)
    A pretty stupid question.. I succesfuly ran and installed everything, up until the priiloader. After installing it, it crashed, which is ok. I reboot my wii holding reset to load up the MMM, enabled all the hacks i needed. But now I cant get back to system menu whenever i boot my wii. I know it says i can set my wii to boot whatever i want, in priiloader options right? I tried going to the APP manager and acces friiloader from there, but thats only the installer and no above mentioned options. I dont see how i can just go back to system menu and play some games..
    Can anyone tell me what im missing?
    Again sorry, I can see how this is a silly problem
    Did you set Priiloader to boot to something else besides the system menu? What hacks did you enable?
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  9. #4959
    LTN
    LTN is offline
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    13
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 1 Post
    JostineOnline and others...please provide additional feedback. I was able to follow the Wii update to bring my Configurable USB Loader v58 to the current one (63b) within the Wii console. As soon as it updated, my game covers no longer showed up. When I tried to download the covers again, there was a screen dump and I had to wait 60 seconds for it to reload. However, the reload didn't fix it. Would appreciate any feedback on where I could be going wrong. Until then, I am back at v58 and things work well.

  10. #4960
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by LTN View Post
    JostineOnline and others...please provide additional feedback. I was able to follow the Wii update to bring my Configurable USB Loader v58 to the current one (63b) within the Wii console. As soon as it updated, my game covers no longer showed up. When I tried to download the covers again, there was a screen dump and I had to wait 60 seconds for it to reload. However, the reload didn't fix it. Would appreciate any feedback on where I could be going wrong. Until then, I am back at v58 and things work well.
    Don't use beta or alpha versions. That is what an "a" or "b" at the end means. Go to the update screen again and select v62.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  11. 1 User Says Thank You JoostinOnline For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •