Page 470 of 1820 FirstFirst ... 3704204604684694704714724805205709701470 ... LastLast
Results 4,691 to 4,700 of 18193

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #4691
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah mine just went to the black screen too.

  2. #4692
    New Member Mojo514's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MTL
    Posts
    99
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by powder123 View Post
    Not normal for me... I saw 4 icons. After i did the 'power,power,power,reset,reset' it backed up my Wii. What's in your SD card?
    I backed up my SD card and formatted it, I was following the guide at 'Softmods with HOMEBREW CHANNEL installed' i downloaded and extracted the 'MMM-58-61.zip' to my SD card, then i went to part 3 to make the NAND backup. Im just trying to update my Wii system so i can play Mario All Stars but save my HBC from being messed with, I use it mainly to watch movies off of my external HD
    Last edited by Mojo514; 12-28-2010 at 01:26 PM.

  3. #4693
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm stuck on Chapter 2 Part 1. When I install all wads, it says 26 complete successfully and 26 did not complete. Does anybody know how I can fix this? I did run md5summer.exe and everything was OK without error.

  4. #4694
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us USB GX not loading

    This guide was a huge help. I had 4.2, but my son accidentally upgraded to 4.3u which erased HB channel. I reinstalled HB, and followed the guide. I completed the installation with no problems, but for some reason USB Loader GX will not load from the hard drive I have been using all this time. In fact, it isn't even showing up on the load menu from HB Channel like it used to. When I run it as its' own channel, it starts to load, but the screen reverts to the menu screen.

    Anyone have any ideas on what to do. I'm pretty much a noob since my friend modded it the first time, but if the fix is simply written like the guide I won't have a problem.

    On Edit: Just found a new version of the loader, and it has worked on all games so far. YAY!
    Last edited by soldiermedic; 12-28-2010 at 01:26 PM.

  5. #4695
    New Member jwmghf's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    72
    Thanks
    19
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    Us

    Hey Stomp:

    I got it Configurable USB Loader working today. Here's what I did:

    I went and read the "Installing Configurable USB Loader Guide" you sent me to. Here... http://www.wiihacks.com/software-bac...der-guide.html

    Downloaded and did a copy/paste of the ver. 60 files in apps\USBLoader\ to sd:\apps\USBLoader. Then I continued on to Step 2 of the "Installing Configurable USB Loader [GUIDE]". It says:

    Load Wad Manager and Install the "USBLoaderCFG_Forwarder-UCXF.wad" (located in the wad folder).

    The problem here is Mauifrog's guide had me format the card the last time for "Chapter 3= The Final Step". This is where I lost Multi-Mod Manager/Wad Manager. All I had on the card was the item's in AnyWii-AppPack.zip. I put MMM back on the SD in the root directory and then I was able to run MMM and install "USBLoaderCFG_Forwarder-UCXF.wad"

    When I opened Configurable USB Loader, I went to Global setting as you stated in your post and all the game covers downloaded perfectly. The games were also recognized by the the loader and are working.


    Did I do something wrong with MMM?? Is there a way to access it without having it on the SD card? I don't think I could have loaded a wad without it.

    Thanks
    "Hacking isn't about getting what you didn't pay for,... it's about making sure you do get what you did."

  6. 1 User Says Thank You jwmghf For This Useful Post


  7. #4696
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when it says to verify the sums the modpack checks out with no errors but the Updatepack has errors with all the wads. what do i do? and where am i supposed to put the updatepack files anyway? any help will be extremly appriciated thanks

  8. #4697
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by jacek911 View Post
    when it says to verify the sums the modpack checks out with no errors but the Updatepack has errors with all the wads. what do i do? and where am i supposed to put the updatepack files anyway? any help will be extremly appriciated thanks
    Delete it and re-download it.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  9. #4698
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the awesome guide. Going to work on a 4.3u Wii now

  10. #4699
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    After following this guide on my 4.3U CFG USB Loader says I don't have IOS249. What could be the issue?

  11. #4700
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by m52 power! View Post
    After following this guide on my 4.3U CFG USB Loader says I don't have IOS249. What could be the issue?
    You must not have installed all the wads.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •