Page 409 of 1815 FirstFirst ... 3093593994074084094104114194595099091409 ... LastLast
Results 4,081 to 4,090 of 18149

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #4081
    New Member mndgme's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    203
    Thanks
    36
    Thanked 39 Times in 33 Posts
    You could go to the link below, and find your system menu hacks.ini info, and create your own. Or just find the hacks.ini file included in one of the downloads and edit accordingly to your System Menu.

    Preloader/hacks - WiiBrew

  2. #4082
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I bought a 4.3u Wii on Saturday morning, and by noon I had completed this guide. Worked flawlessly! Thanks so much for all you hard work!

  3. #4083
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    10
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Us

    thanks for the guide this worked good on my 4.3u wii

    a few ? is it ok to remove indiana pwns game save from wii memory after softmodding?
    cause i already did

    and should i remove stub ios?

  4. #4084
    New Member Will13's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bridlington, UK
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bazzaboi View Post
    Ok, so I managed to follow this guide pretty much to the letter up until going into system menu hacks on the priiloader menu.. I get the message "No system hacks found"

    Also I really wanted to play DVDR's but when I try and load Just Dance 2 I get error code 1167 on the backup disc channel.

    Any help or ideas?
    I was getting the same when I was on 3.1E, and how old is your Wii?, if its new it'll have a new DVD chipset that can't read backups on DVD's
    Red 4.3E Wii, White 4.1E Wii BootMii-Boot2 & 1TB WD10EARS HDD for backups & Homebrew

    Thanks to mauifrog for the guides, robgee789 for the sig/avatar, and to everybody else for a wonderful forum


  5. #4085
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Some problems in here!

    In Chapter 2 -> Part 1- Wad Installs

    I do like this
    Start HBC, press [HOME], Launch Bootmii
    Multi-Mod Manager Starts (via cboot2)
    Select "WAD Manager" - Press A
    Press (1) to "Install all Wads" - Press A

    When i have completed install i got something like this at resoult:

    24 have intalled
    24 havent been installed

    Is that normal?

  6. #4086
    New Member Will13's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bridlington, UK
    Posts
    13
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well I dunno if its normal or not because mine did it 1st time, but you need all the wads installed, don't do anything else untill all of them have installed
    Red 4.3E Wii, White 4.1E Wii BootMii-Boot2 & 1TB WD10EARS HDD for backups & Homebrew

    Thanks to mauifrog for the guides, robgee789 for the sig/avatar, and to everybody else for a wonderful forum


  7. #4087
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i chance memory card and put those files and it works!
    Last edited by dudecriple; 12-13-2010 at 12:31 PM.

  8. #4088
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Download
    ModPack-AnyWii.zip
    this file has a password, it is found above; at the beginning, and below; at the end.

    This is not working for me, it wont download, ive checked the password , tried multiple times, different browsers, and its not working for me.... any help?

  9. #4089
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Porthcawl, UK
    Posts
    17
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi All - all working really well so far but when i power down via the controller the LED doesn't go to red but to orange??
    I have to switch off/on mains power to get the red power status led to come back on.
    Any ideas??
    Cheers

  10. #4090
    Member WhiteShad0wX's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    I'm right here
    Posts
    1,615
    Thanks
    274
    Thanked 319 Times in 290 Posts
    Quote Originally Posted by SavageAnimal View Post
    Download
    ModPack-AnyWii.zip
    this file has a password, it is found above; at the beginning, and below; at the end.

    This is not working for me, it wont download, ive checked the password , tried multiple times, different browsers, and its not working for me.... any help?
    did you try internet explorer?


    Quote Originally Posted by chudsy View Post
    Hi All - all working really well so far but when i power down via the controller the LED doesn't go to red but to orange??
    I have to switch off/on mains power to get the red power status led to come back on.
    Any ideas??
    Cheers
    Orange? the led can only go green (on), yellow (in standby, connected to the internet. Turn wiiconnect24 off in settings, then it'll go to red (off)).
    See the Thanks button over there?
    <================================= Click it

  11. 1 User Says Thank You WhiteShad0wX For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •