Page 403 of 1815 FirstFirst ... 3033533934014024034044054134535039031403 ... LastLast
Results 4,021 to 4,030 of 18150

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #4021
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,465
    Thanks
    1,841
    Thanked 4,320 Times in 3,624 Posts
    Blog Entries
    5

  2. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  3. #4022
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    87
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    Did you read the thread I linked?
    looking @ it now. i went over some of these steps . some of them were listed on the nintendo site.

  4. #4023
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by saiyen2012 View Post
    looking @ it now. i went over some of these steps . some of them were listed on the nintendo site.
    Read all the way through before trying anything. The last page is the most important.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  5. #4024
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i still cant find that menu???

  6. #4025
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well somthing happened i didnt find that menu and i never figured out how to add a loader because i dint see a file called WAD on my SD card unless i was supposed to add it after the last wipe and load but i installed a game and its playing so even though i skipped many many steps it still worked

  7. #4026
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by cruzstyle View Post
    well somthing happened i didnt find that menu and i never figured out how to add a loader because i dint see a file called WAD on my SD card unless i was supposed to add it after the last wipe and load but i installed a game and its playing so even though i skipped many many steps it still worked
    A file called WAD? There isn't one. You really shouldn't have skipped steps. At least run a system check and I will see if you missed anything huge. I really hope you didn't skip the NAND backup, since that is the most important step in the guide.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  8. #4027
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    87
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    Read all the way through before trying anything. The last page is the most important.
    i read everything i don't know what is going on and it driving me crazy. i have 3 other wiis just now and they all connect via wifi except this one this one that's giving me head pains. it just crazy that it stopped working yesterday. i tried all the options on the page that you gave me they were all isted on nintendo error codes b4 i made this post up here. they only thing that i saw in that post that i didnt try was to restore the nand, but the nand was was a ios not bootmii 2 and a read a while back to nva reinstall a ios nand.

  9. #4028
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just followed the tutorial after reading it over and over again. And researched anything I didnt understand. Was your Wii already hacked before you upgraded to 4.3u? I had mine modded before 4.3u and like a dummy I updated. But Homebrew Channel was still on my Wii after updating. I didnt run out and buy those games to assist-mod my wii in this tutorial. I just followed the steps from where my Wii was. I mean since I still had Homebrew Channel and crap I just went from there.

    If you already have a softmod with HBC installed, you can update your softmod with this guide.
    Backup and Format your sd-card
    Extract MMM-58-61.zip to sd:\
    Load the HomeBrew Channel
    Launch the hackmii_installer_v0.8
    Hackmii Installer Loads
    Last edited by nightstah; 12-10-2010 at 06:34 PM. Reason: Language Editing

  10. #4029
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Hi. Just followed the guide and it work like a charm. I just have one request. I have installed my usbloadgx wad, but it installed on the second page. Now I want to remove the CFG loader and the wiiMC and the savegame manager but I don't know how to do it. Can you help me? Thanks.

  11. #4030
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priiloader Will Not Install

    mh the freeze is normal when you actually saw the message, installation complete. not if it froze before that when pressing + to install.
    maybe you want to run the installer again but this time hold down the B button when pressin + to install.
    just go to apps in MMM find priiloader installer run that again.
    turn off wii (to red light, hold down power if needed to turn it off properly)

    if bootmii was installed as boot2 (which would be good) you can't access priiloader when powering on like mentioned. unplug your sd card. hold down reset button (till priiloader shows up) press power to turn on the wii. priiloader will load (white screen with several stuff on it), replug sd card, adjust the hacks and settings like the forwarder thing etc., dont forget to save settings.

    turn off wii, continue the guide

    Ok I don't think my priiloader ever installed, because I never got the "installation complete" message. In fact, everything froze up on me the second the installation screen pops up. Pressing a or b+a does nothing. The only button that does work is the home button, and when I press that I get the message "sorry but our princess is in another castle...goodbye!"

    Just in case priiloader actually did install, I tried this:

    After priiloader installs, it may give error or freeze- this is ok, it installed
    Hold reset and boot wii while holding reset- priiloader will load.

    I also tried the above mentioned method (even though I installed bootmii as IOS):
    unplug your sd card. hold down reset button (till priiloader shows up) press power to turn on the wii. priiloader will load (white screen with several stuff on it), replug sd card.

    These both resulted in the same manner. My wii powered up back to it's original wii screen. (The Warning-Health and Saftey, Press A to continue screen)


    I've tried installing over and over again, but nothing ever changes. I've also been reading guides, troubleshooting, and posts for the last several hours. If anyone could shed any light on this, I would be eternally grateful. Thanks!

    Last edited by kwahu; 12-10-2010 at 07:04 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •