Page 369 of 1831 FirstFirst ... 2693193593673683693703713794194698691369 ... LastLast
Results 3,681 to 3,690 of 18303

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #3681
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Still no luck cant believe im having this many problems

  2. #3682
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    8
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've been reading that you should use a SanDisk SD card. Does a micro SD card with the adapter work, or do I have to use an SD card?

  3. #3683
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Guys

    I have read this tutorial and have hit a problem

    I have priiloader installed but I am getting this error

    I press system menu hacks

    and this error

    Couldn't findany hacks for System menu version:v386

    Info at footer of priiloader below

    priiloader v0.4 (r78) IOS v50 Systemmenu 386

    I hope you can help and its a easy fix!!

    Thanks in advance for any help given

    Koops

  4. #3684
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    76
    Thanks
    22
    Thanked 22 Times in 12 Posts
    just done 2 wiis with this guide, one white 4.3, one black 4.3, both went with no errors but using usbloader gx, one plays every game(black wii) and the white wii wont play some games and just reboots when trying certain games

  5. #3685
    New Member flatline-uk's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    mid-wales, UK
    Posts
    31
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by disco_scoot View Post
    I've been reading that you should use a SanDisk SD card. Does a micro SD card with the adapter work, or do I have to use an SD card?
    Hi mate,
    I used a 2GB Kingston Micro SD in an SD adapter and it worked fine. so you should be ok. but i think compatibility with some brands might be an issue which is why sandisk is recommended.
    but saying that, i used a kingston so i guess its a case of try and see.

  6. 1 User Says Thank You flatline-uk For This Useful Post


  7. #3686
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Please bear with me if I ask any daft questions, or have missed something blindingly obvious. I'm completely new to the Wii hacking scene, and I'm on a steep learning curve!

    I started with a 4.3 Wii (old model - bought on the day the Wii launched), and by referring to several seperate guides (which may have been a mistake in hindsight) I managed to use the Lego Indy hack to get the Homebrew Channel on there. I have an external USB drive (formatted as FAT32), and putting homebrew into it's 'apps' folder seems to work just fine.

    So far so good. But then......

    I used DOP-Mii (following instructions as I went) to do it's thing with IOS36. I can't be more specific, as I don't know what it's intended to do! I imagine that it puts IOS36 into a state where other IOSs can be installed..........?

    I then tried to install a cIOS, but this failed (ret = -1035). After a bit of Googling, it seemed that I had to delete IOS 249 and 250. So I did this using DOP-Mii and tried to install a cIOS again. This seemed to work, at least according to the messages I had on-screen.

    I then put USB Loader GX onto the external USB drive and tried to load it up. Some text appears in the top-left of the screen briefly, before the whole application crashes, and dumps a load of hex code onto the screen (a bit like the Windows Blue Screen Of Death).

    At this stage, I am at a bit of a loss. Everything I've done appears to have worked, and yet I cannot get 'USB Loader GX' to start without crashing.

    I ran a SysCheck and got the following results :-

    Spoiler


    Should I use the guide at the start of this topic, from Chapter 2 onwards, to get myself up and running ?
    Last edited by iansime; 12-03-2010 at 12:56 PM.

  8. #3687
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    76
    Thanks
    22
    Thanked 22 Times in 12 Posts
    Quote Originally Posted by wiileet View Post
    just done 2 wiis with this guide, one white 4.3, one black 4.3, both went with no errors but using usbloader gx, one plays every game(black wii) and the white wii wont play some games and just reboots when trying certain games
    right i think i have narrowed it down to one game so far ' wii sports resort' so gonna search the many threads on that but cant think what the problem is has many other wiis i have done have played this game no problem

  9. #3688
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    vancouver island, british columbia
    Posts
    57
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i was setting up my memory card to downgrade my wii to 4.1 than i chickened out. i deleted the files the extracter installed on my files and by accident i deleted some of the files needed to run homebrew browser. i reloaded my sd card wth the current hb browser and reinstalled the browser on my wii but it still doesn't work. i belive the problem is that i may have deleted other important files. ....is there suppose to be a wad folder on the sd card after soft moding?

    this is what happens when i load homebrew. it downloads the add-ons and picture file (forget technical name) then my screen goes vibrant colors of lines.

    should i re-soft mod my wii? or should i delete the files on my sd card, reinstall the files that were needed on the sd card when soft moding the wii and leave my perfectly good soft moded running wii alone?
    Last edited by Stephen Nowak; 12-03-2010 at 03:00 PM.

  10. #3689
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I get this error screen when I load dakrcorps( yes I know)

  11. #3690
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by koops View Post
    Hi Guys

    I have read this tutorial and have hit a problem

    I have priiloader installed but I am getting this error

    I press system menu hacks

    and this error

    Couldn't findany hacks for System menu version:v386

    Info at footer of priiloader below

    priiloader v0.4 (r78) IOS v50 Systemmenu 386

    I hope you can help and its a easy fix!!

    Thanks in advance for any help given

    Koops
    No shit, you don't say. You where supposed to upgrade to 4.1
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •