Page 332 of 1814 FirstFirst ... 2322823223303313323333343423824328321332 ... LastLast
Results 3,311 to 3,320 of 18137

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #3311
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    In short, I must follow all the steps in this guide without exception, right ?

  2. #3312
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by remiguilbert View Post
    In short, I must follow all the steps in this guide without exception, right ?
    That would be the safest way (and probably what mauifrog would recommend), but another option would be to just do Part 1 and Part 3 of Chapter 2.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  3. #3313
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    I followed your quide until the stage you install priiloader, part 3, and the screen got a garbled text. Tried to reset - no function. In the end there were nothing to do so i had to take of the plug.

    Suprisingly Wii started running again and now i have these following channel's: loadmii, USB-Loader CFG, Back up disc and off course the homebrew channel. How should i proceed from here to get the things running properly or am i done here all ready?

    My knowledge of these things is rubbish so i appreciate your help! Thanks.

  4. #3314
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by herman1 View Post
    Hi,

    I followed your quide until the stage you install priiloader, part 3, and the screen got a garbled text. Tried to reset - no function. In the end there were nothing to do so i had to take of the plug.

    Suprisingly Wii started running again and now i have these following channel's: loadmii, USB-Loader CFG, Back up disc and off course the homebrew channel. How should i proceed from here to get the things running properly or am i done here all ready?

    My knowledge of these things is rubbish so i appreciate your help! Thanks.
    You need to continue the "Hold Reset, Press Power, etc." steps.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  5. 1 User Says Thank You JoostinOnline For This Useful Post


  6. #3315
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    wow, that was fast.

    In the end it was simple as that. Got it working now. Thanks

  7. #3316
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    vancouver island, british columbia
    Posts
    57
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Ca

    i have a red 4.3u wii

    i loaded super smash bros. after deleting saved files i loaded my memory card..

    i loaded up the homebrew loader but did not install. i got confused because my dog pressed a button on the controller. i thought i passed bootmii as boot2 screen because my dog may have pressed a button
    i then pressed exit installer to try again. now my wii is flashing with the blue light and nothing is showing up on the tv.

    i treid reset and power of but the wii's blue light will not stop flashing. i have not disconnected the power from the wii.
    what should i do? is my wii bricked?
    Last edited by Stephen Nowak; 11-25-2010 at 05:21 PM.

  8. #3317
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,449
    Thanks
    1,837
    Thanked 4,307 Times in 3,617 Posts
    Blog Entries
    5
    LOL, right up there with "my dog ate my homework." Unplug it, plug it back in. Try again.

  9. #3318
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    vancouver island, british columbia
    Posts
    57
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hey, thanks for the quick response nightstah. i did your suggest and the wii is now back on. i'll try with softmod again.

  10. #3319
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Yup, or you can just hold the power button for 5 seconds and it will turn off.
    Damn I suck!!!!

  11. #3320
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Stephen Nowak View Post
    hey, thanks for the quick response nightstah. i did your suggest and the wii is now back on. i'll try with softmod again.
    i have the same Red wii, and it worked flawlessly. so just follow the guide and everything should be fine. i can confirm that everything works 100% ok.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •