Page 1787 of 1832 FirstFirst ... 7871287168717371777178517861787178817891797 ... LastLast
Results 17,861 to 17,870 of 18317

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #17861
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,717
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5
    Not sure if that's an affirmation of what llaffer said, or if you're saying still issues --- which is it, newbie?

  2. #17862
    New Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    The mod looks good. Check out the FAT32 guide to see if it gives you any information that you didn't have before and see if it helps.
    I dont get the error anymore, buutt Configurable USB Loader came up with a black screen. That loader is apperently the only one compatible with my hdd, so i didnt bother trying others. I turned the iso into a wbfs file (no split) and saved it inside my WBFS Folder. Is there hope for me??

    thank you for all your help already though!

  3. #17863
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,596
    Thanks
    395
    Thanked 1,117 Times in 952 Posts
    Quote Originally Posted by chuck54 View Post
    I dont get the error anymore, buutt Configurable USB Loader came up with a black screen. That loader is apperently the only one compatible with my hdd, so i didnt bother trying others. I turned the iso into a wbfs file (no split) and saved it inside my WBFS Folder. Is there hope for me??

    thank you for all your help already though!
    So you didn't read the FAT32 guide, then.

    Click Below for recommended Links


  4. #17864
    New Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    after downloading part of that, it only stops telling network error! Isnt there a mirror link to System Menu-4.1u-449 ?

  5. #17865
    New Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    So you didn't read the FAT32 guide, then.
    Sorry for p****** you off :/ im good at stepping on toes... I did read the guide and followed them all exactly, forgive me man :/ ill look for a newer version of the app, do i need to update the ios's too? (and maybe update my brain sorry)

  6. #17866
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,596
    Thanks
    395
    Thanked 1,117 Times in 952 Posts
    Your IOSs are fine, as is your mod. Just look for a current version of the apps in App Pack in Softmod Any Wii or my signature.

    Click Below for recommended Links


  7. #17867
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,717
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by highlightsh View Post
    after downloading part of that, it only stops telling network error! Isnt there a mirror link to System Menu-4.1u-449 ?
    Not corrupt, incomplete, or "network error." Just downloaded that System Menu and then tested the archive's integrity. It likely is something at your end (whether iffy connection, improper firewall settings, or some other form of user fail).

  8. #17868
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,596
    Thanks
    395
    Thanked 1,117 Times in 952 Posts
    Quote Originally Posted by highlightsh View Post
    after downloading part of that, it only stops telling network error! Isnt there a mirror link to System Menu-4.1u-449 ?
    I uploaded it so it should be available here: http://www.mediafire.com/download/t6...u-4.1u-449.zip

    Click Below for recommended Links


  9. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  10. #17869
    New Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    I uploaded it so it should be available here: http://www.mediafire.com/download/t6...u-4.1u-449.zip
    You are a life saver bro. Thanks and big like. Now downloaded in a wink!
    Would yo plz just check my process? My Wii is Ver3.1u modded (I don't know soft or hard though). Based on the Tutorial:
    1. Formatted 1g SD card to FAT32
    2. Downloaded and extracted MMM-58-61_Hackmii_1.1.0 to SD root. Launching it through HBC, I ran MMM and installed all wads in Wad manager
    3. Then Runnig Hackmii Installer through loading App manager, I followed installing HBC (You can say updating) and Bootmii as IOS (only available) and creating backup
    4. Formatted SD card again and downloaded and extracted ModPack, IOS Update, MMM for 3x, and IOS36 in the root of SD, IOS236 in the apps. Then, I verified checksums with no error.
    5. Launching HBC and then IOS 236 Installer, I installed IOS 236.
    6. Launching HBC and then MMM, I chose Wad manager and installed all but just one "Wiiflow" won't install! Whatever I did. Even I downloaded Mod Pack again but no use. What to do?
    7. Followed IOS updating and all 25 were installed.
    8. Now Should I format SD and fill it with System Menu-4.1u-449 to be able to follow?
    Help me with red typed section and correct me if wrong for blue typed part, PLZ.
    Thanks in advance.


    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    I uploaded it so it should be available here: http://www.mediafire.com/download/t6...u-4.1u-449.zip
    I tried this and I only could install 2 out of 3 wads. It doesn't seem to let "RVL-WiiSystemmenu-v449.wad" get installed.
    Anyway, after installing 2 wads of this pack it still shows my wii SM as 3.1u and no update to 4.1. What's wrong? My Wii is modded (soft or hard I don't know) and I just wanted to upgrade to 4.1u. No luck, however!
    Last edited by nightstah; 03-08-2014 at 03:34 PM. Reason: Both Got Auto Moderated

  11. #17870
    New Member mathesar's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Don't know if anyone can help I recently followed this softmod guide followed by the latest dios mios guide, my problem isnt with cube games, there's a couple Wii games which will randomly hard lock the wii and every time this happens there's a constant buzz sound that plays as well. Was curious if anyone could have a look at my syscheck results, I've tried 2 different usb drives with same results (8gb patriot usb stick and a WD 160gb IDE external usb).

    Update: Problem solved it seems, Must of been an overheat issue, I disassembled wii and cleaned it all out it's a launch day unit and had accumulated dust buildup in the heatsink. Hasn't froze at all since doing this 2 days ago.

    It was my first time completely disassembling a wii down to the motherboard (to access heatsink) but it wasn't that bad thanks to YouTube.

    Spoiler

    Last edited by mathesar; 03-13-2014 at 08:06 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •