Page 1777 of 1833 FirstFirst ... 77712771677172717671775177617771778177917871827 ... LastLast
Results 17,761 to 17,770 of 18329

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #17761
    New Member BigCol's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    126
    Thanks
    13
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    When I first modded the wii, I used wiibackup manager to format the drive, Ive not touched it in months as its my friends drive and it was ok last time i put games on it when I first first modded his wii. I know he has played games off it.

  2. #17762
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,752
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,403 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    2.5" or 3.5" and internal (USB cable only) or externally powered (A/C power brick)? You try a different USB cable? The fact I get the sense this drive has either been gathering dust or traveling to and fro (you give mixed signals) leaves a lot to guesswork with something that's been in more than one place.

  3. #17763
    New Member BigCol's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    126
    Thanks
    13
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Its a powered 3.5 wd 300gb hdd. Im perplexed as to why its not working.

    Yes. I did try another usb cable. I will try my own hdd and see if that works.
    Last edited by nightstah; 01-30-2014 at 05:18 PM. Reason: Use EDIT button, please

  4. #17764
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    wiibrand loader is not downloading from the first thread ??

    so i got it elsewhere

    is it obsolete as its failing to download the exploit when i try
    what happened to the website version of this ?

    dave

  5. #17765
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,752
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,403 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    @dave:

    Link fixed, refresh page 1 post 1 of this thread.

  6. #17766
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    I followed the steps from this thread to Softmod my wii, everything appeared to go well until I tried to load a game. From configurable USB loader I get this message.

    (IOS 249)
    Reload IOS Blocked

    then a black screen that ends up to an error message that refers me to the WII manual.

    I also tried USB Loader gx, nogamma and Wiiflow and always got the same error.

    I reapplied each step from the GUIDE with no error at all, MD5 checked everything with no errors.

    Can anyone help me with this?

  7. #17767
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just discovered my Wii's disk drive is dead and realise that this is causing my issue.

    Is there a known way of using USB Loaders even when the internal disk drive is dead?

  8. #17768
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,752
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,403 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    So how many places are you gonna post about your dead drive? Stop cross-posting!

  9. #17769
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry, like I said I wasn't sure where would be best. I followed this guide so I posted here first, then thought that it wasn't really anything to do with the guide.

  10. #17770
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Nightstah for that fast response! I tried everything you suggested to no avail plus other things over the past 3 days. In the end, it was as simple as right-clicking the modpack.md5 file and selecting 'run as administrator'. Unbelievable!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •