Page 1764 of 1818 FirstFirst ... 76412641664171417541762176317641765176617741814 ... LastLast
Results 17,631 to 17,640 of 18180

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #17631
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Soft mods with homebrew channel installed
    Sorry, but which part do I need to start from, Chapter 2 - Modpack Files?
    Not sure which parts I need to install to update to the latest, or should I just re-do everything, follow the guide from start to finish?

    Kind regards.
    Last edited by speedyrazor; 01-05-2014 at 08:14 AM.

  2. #17632
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,377
    Thanks
    369
    Thanked 1,067 Times in 909 Posts
    Quote Originally Posted by speedyrazor View Post
    Sorry, but which part do I need to start from, Chapter 2 - Modpack Files?
    Not sure which parts I need to install to update to the latest, or should I just re-do everything, follow the guide from start to finish?

    Kind regards.
    The guide starts at chapter 1. Don't skip steps. Don't cherry pick. Just follow the guide.

    Click Below for recommended Links


  3. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  4. #17633
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed this guide, but when I try to play most games off of an external hard drive using USB Loader GX, the game will freeze and there will be a loud buzzing noise.

    Most games work just fine, but lets take Monster Hunter Tri for example, the opening video will play, but when I hit New Game, the screen goes black and there a loud buzzing noise. Some games just go right to a black screen and buzz right when I open them from the game list.

    Help?
    Last edited by XImpalerX; 01-05-2014 at 11:43 AM.

  5. #17634
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,242
    Thanks
    1,467
    Thanked 2,587 Times in 1,909 Posts
    Could be a drive compatibility issue. Could be the rips are bad. Could be sleep mode on the drive kicking in. Could be a bad drive. Narrow this down for us and we might be able to help. The more info you provide the better (drive model and serial, did it work with a prior mod right before updating, etc)

  6. #17635
    New Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    I still don't know
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by XImpalerX View Post
    I followed this guide, but when I try to play most games off of an external hard drive using USB Loader GX, the game will freeze and there will be a loud buzzing noise.

    Most games work just fine, but lets take Monster Hunter Tri for example, the opening video will play, but when I hit New Game, the screen goes black and there a loud buzzing noise. Some games just go right to a black screen and buzz right when I open them from the game list.

    Help?
    are you using the right ios to load with

  7. #17636
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    and you guys are the best, 2 hours later 'and a few sd card swaps for different steps' Wii is modded, ALIVE and playing my Tales of Symphonia backup that I ripped before my disc broke, I can't thank you enough <3

  8. 1 User Says Thank You Stevie100 For This Useful Post


  9. #17637
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm running into the same problem. I used WAD MANAGER, installed the 30 WAD's, and the last one failed (yep I ran the checksum). I tried to run the last one again, but it failed to open. I formatted my card, unzipped the modpack, and now I WAD Manager can't see the files in the sd/wad directory, only the folders. Is there a way to confirm the WAD's were installed properly? So odd it worked the first time, but this time no go.

  10. #17638
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,503
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    @jhazelwo:

    By "wad manager" (something that strictly-speaking, isn't included in our guide) do you mean WiiMod? What kind of SD card? You should be using a fullsized SD card (2gb) and making sure it's FULLY formatted FAT32 (not quick). No cheats like MicroSD in adapter, nor SDHC.

  11. #17639
    New Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by salvatore's View Post
    are you using the right ios to load with
    Well, I ran into an issue with the HDD not getting power through USB 0 and itwouldn't mount using either USB port. (USB1 was the port that the light on my drive would light up. It is a AC powered drive.)


    So I found someone with the same problem and they said to use cIos 222 and port USB1 and that worked for me.


    So when you ask if I'm using the right cIos to load, I am not sure what you mean by that, as the guide makes no mention of having to do this.


    Thanks

    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Could be a drive compatibility issue. Could be the rips are bad. Could be sleep mode on the drive kicking in. Could be a bad drive. Narrow this down for us and we might be able to help. The more info you provide the better (drive model and serial, did it work with a prior mod right before updating, etc)
    My HDD is a "Western Digital WD 750GB My Book Essential USB 2.0 External Hard Drive"

    FAT32 partition

  12. #17640
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just wanted to check the correct procedure for seeing new games in Wiiflow.
    So I have a USB hard drive with games on in .wbfs format, in their own folders, and Wiiflow sees them fine, been working fine for a while. I then turn the wii off, unplug the hard drive, plug it into a PC and put more games on it.
    I then plug the USB hard drive back into the wii, turn it on, enter Wiiflow, but Wiiflow doesn't see the new games straight away, I think I have to go into 'renew cache' or something, but then it asks for the partition, etc.
    So I am just wondering what the correct procedure is to Wiiflow to see new games.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •