Page 1742 of 1791 FirstFirst ... 7421242164216921732174017411742174317441752 ... LastLast
Results 17,411 to 17,420 of 17905

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #17411
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @nightstah, thanks. Pressing B didn't seem to do anything. I just tried the v0.8beta priiloader and I think it installed OK.

    my comment in the other thread about the 4.1 SM was referring to the fact I was able to install all the WADS, IOS updates, shopping channel and system menu 4.1 with no issues. it was only when I got to the Priiloader step that I ran into trouble. I'll push on now and see how i go. Is there some way to verify it Priiloader is in fact installed correctly?

    Ok I've reset and it does load into Priiloader. As far as i can tell, everything is working OK. Thanks for your help, nightstah.
    Last edited by nightstah; 11-16-2013 at 03:12 PM.

  2. #17412
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,214
    Thanks
    1,785
    Thanked 4,212 Times in 3,542 Posts
    Blog Entries
    5
    @Mudhoney:

    Yes, there is. Be aware that version of Priiloader is designed for the newer wiimotes. You could post a SysCheck as a reply to this thread --- both instructions on how to do so and the program itself can be found here.

  3. #17413
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    @nightstah, OK here is the syscheck output:

    Spoiler

    Last edited by llaffer; 11-18-2013 at 01:52 PM. Reason: spoiler tags

  4. #17414
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,214
    Thanks
    1,785
    Thanked 4,212 Times in 3,542 Posts
    Blog Entries
    5
    @Mudhoney:

    Looks good to me (but I find it troubling you installed that version of Priiloader; not a deal-breaker, but...) and as you can see from the output and which you did figure out --- priiloader's installed.

  5. #17415
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    @Mudhoney:

    Looks good to me (but I find it troubling you installed that version of Priiloader; not a deal-breaker, but...) and as you can see from the output and which you did figure out --- priiloader's installed.
    Thanks so much for your prompt help, nightstah. I don't know why the 0.7 priiloader wouldn't work, but it seems to be working just fine with this version (which may suit better anyway as the owner has purchased the new wiimotes).

  6. #17416
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    excelent guide,thanks

    excelente guide,thanks

    Last edited by llaffer; 11-18-2013 at 01:52 PM. Reason: Did you really have to quote the entire guide?

  7. #17417
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    First, thanks so much for this awesome tutorial and all of the awesome tools! I followed all of the steps, and everything worked great. And it was working great for a few months.

    However, I accidentally formatted my SD card, and now I am unsure what to do. The Wii still appears to be working fine - the HBC, and other apps all appear on the main screen. I've also redownloaded, and copied the apps back over to the SD Card. But the HBC appears empty when I load it. The bubbles show in the background, but no list of apps appears.

    Also, if I try to use any of the apps (Like Configurable USB Loader, or Wii Flow, for example) I click on them, I click start, and then it starts to load and then returns me to the main Wii menu.

    Any ideas? Thanks for reading.

  8. #17418
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hm. It appears that when I click the SD Card icon on the main Wii menu, it tells me that "The device inserted in the SD Card Slot cannot be used."

  9. #17419
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3,910
    Thanks
    875
    Thanked 1,047 Times in 831 Posts
    Make sure your apps are stored as follows:

    SD/apps/wiimc/boot.dol


    The above example uses WiiMC of course but you get the idea

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  10. #17420
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,951
    Thanks
    338
    Thanked 934 Times in 799 Posts
    Make sure that the SD card is formatted as FAT32. then you can use the App Pack in Chapter 3 to replace the USB loader apps that was lost. Unzip the archive into the root of the SD card (don't just copy the .zip file onto the SD card.

    Click Below for recommended Links


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •