Page 1740 of 1791 FirstFirst ... 74012401640169017301738173917401741174217501790 ... LastLast
Results 17,391 to 17,400 of 17904

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #17391
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    882
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    Did u have 350 blocks of nand space available before you started the process?

    Sent from my C6603 using WiiHacks

  2. #17392
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,951
    Thanks
    338
    Thanked 933 Times in 798 Posts
    Save files are too small to make a difference. You'll have to go in and either move your Virtual Console/WiiWare games to the SD card or delete some of the forwarders that was installed in the process that you don't plan on using.

    Since your system memory is now full, it likely did not install everything. I would re-install the ModPack.zip contents again after you've cleared room (other than forwarders, otherwise you will fill up again as soon as they get reinstalled).

    Click Below for recommended Links


  3. #17393
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got to say i have no idea if i had 350 free blocks of NAND space, how would you check this? took it for granted all was ok when I saved my NAND in Bootmii, Any ideas on how I can proceed, I can enter the Wii settings menus but thats it, can't access HBC at mo, cheers

  4. #17394
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Cheers llaffer, I will give deleting some of the forwarders that I don't want, and see if that makes a difference, all 30 WADS more installed successfully apparantley, cheers

  5. #17395
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    279
    Thanks
    26
    Thanked 36 Times in 32 Posts
    go to wii settings > data management > channels. ill bet you have that 1100ish block video there still. if not, move any wiiware channels you have to an SD card for now. you will see how many free blocks you have in the channels area. it will say free blocks : xxxxx

    where xxxxx = your blocks free number
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  6. #17396
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the advice everyone, I deleted one of the forwarders and it released over 100 blocks, and the message disappeared, finished the mod now and I am very happy with the results......Top guide......Top forum.........Top guys...Cheers

  7. #17397
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed this tutorial and softmoded my new wii, but only some games work on it, I tried my old backup of pikmin 2 (tried it with dolphin 4.0 on pc, works perfectly) and when I start it with any of the USB launchers it freezes and show a black screen, and I always have to restart my wii after that, also I have the same problem with rayman, warrio ware, should I update the cIOS (if yes, how can I do that without bricking my new wii, I had a wii some time ago but that one broke and I forgot how to do it) or I did something wrong while softmoding it ?

    Spoiler


    P.S. Updated cIOS on slot 249 and 250 with d2x v10 beta, pikmin still doesnt loads, rayman get stucks on reading disk now.
    Last edited by kristo1945; 11-10-2013 at 04:41 AM.

  8. #17398
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,951
    Thanks
    338
    Thanked 933 Times in 798 Posts
    Quote Originally Posted by kristo1945
    I followed this tutorial and softmoded my new wii, but only some games work on it, I tried my old backup of pikmin 2 (tried it with dolphin 4.0 on pc, works perfectly) and when I start it with any of the USB launchers it freezes and show a black screen, and I always have to restart my wii after that, also I have the same problem with rayman, warrio ware, should I update the cIOS (if yes, how can I do that without bricking my new wii, I had a wii some time ago but that one broke and I forgot how to do it) or I did something wrong while softmoding it ? * SPOILER * P.S. Updated cIOS on slot 249 and 250 with d2x v10 beta, pikmin still doesnt loads, rayman get stucks on reading disk now.
    I can't speak for the other games, but I do know the Pikmin 2 works just fine using the d2xv8-final 249.

    Sounds to me that the rips may be bad to the hard drive. If you used Dolphin to shrink the .iso files at any time, even if you put it back to an .iso file, it no longer is a proper rip and likely won't work on a hard drive anymore. You have to start from a proper .iso rip or the disk itself and install it to the hard drive using the loader's install function.

    Click Below for recommended Links


  9. 2 Users Say Thank You to llaffer For This Useful Post


  10. #17399
    New Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    I can't speak for the other games, but I do know the Pikmin 2 works just fine using the d2xv8-final 249.

    Sounds to me that the rips may be bad to the hard drive. If you used Dolphin to shrink the .iso files at any time, even if you put it back to an .iso file, it no longer is a proper rip and likely won't work on a hard drive anymore. You have to start from a proper .iso rip or the disk itself and install it to the hard drive using the loader's install function.
    I tried another rip and same problem on wii, but both of them load perfectly on Dolphin also I am using a 16gb flash drive for game backups instead of a hdd, but I dont think thats a problem. Oh and forgot to mention, my wii is the blue colored one, with olimpic games included.
    Last edited by kristo1945; 11-10-2013 at 07:07 AM.

  11. #17400
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2,951
    Thanks
    338
    Thanked 933 Times in 798 Posts
    Quote Originally Posted by kristo1945 View Post
    I tried another rip and same problem on wii, but both of them load perfectly on Dolphin also I am using a 16gb flash drive for game backups instead of a hdd, but I dont think thats a problem. Oh and forgot to mention, my wii is the blue colored one, with olimpic games included.
    Does "another rip" mean a rip that you made? If the answer is no, try it.

    Click Below for recommended Links


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •