Page 1703 of 1833 FirstFirst ... 703120316031653169317011702170317041705171317531803 ... LastLast
Results 17,021 to 17,030 of 18329

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #17021
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    126
    Thanks
    55
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Yes i know. It is just something i noticed in the guide that needs to be corrected.
    I just did not think that the type of the SD card is so important.
    And belive me I read it more than 3 times.
    Anyways I tried it with 3 different type of cards including 2gb standatd Sundisk - same error message.
    So... i just left it at 4.3u for the time being and proceeding with the guide.
    I figured I'll try again at the end. Right?

  2. #17022
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    @zusfrid:

    What kind of SD card are you using? Did you observe any Wad installation failures? That error is exactly what I'm saying. Wii_SUser was not responding to you, he has a separate issue in which he was seeking guidance. Edit: cjizzle's also entirely correct in that the Wii Menu (4.1) is included as a wad.

    @Wii_SUser: Why are you using V2 --- is your System Menu 4.2 or something else? That may be a syntax error, yes.
    So If I follow this after reading it at least 3 times it should like:

    -Right click on boot.dol and select Delete. You MUST delete this file.
    -Right click on hackmii and select Rename. Rename the file to boot.elf

    -Put the SD card back into your Wii
    -Click the SD-ICON from the wii channel menu- load the boot.dol

    -Hackmii Installer Loads

    To summerize:

    Delete, rename and open the delete file? It MAY be ok

  3. #17023
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    Quote Originally Posted by zusfrid View Post
    Yes i know. It is just something i noticed in the guide that needs to be corrected.
    I just did not think that the type of the SD card is so important.
    And belive me I read it more than 3 times.
    Anyways I tried it with 3 different type of cards including 2gb standatd Sundisk - same error message.
    So... i just left it at 4.3u for the time being and proceeding with the guide.
    I figured I'll try again at the end. Right?
    Select System Menu, or System Menu (select that). Dear lawd, you are just reading it wrong. The entire guide tells you to Select this or that. Why at the end is this so confusing and needs corrected?

    Quote Originally Posted by Wii_SUser View Post
    So If I follow this after reading it at least 3 times it should like:

    -Right click on boot.dol and select Delete. You MUST delete this file.
    -Right click on hackmii and select Rename. Rename the file to boot.elf

    -Put the SD card back into your Wii
    -Click the SD-ICON from the wii channel menu- load the boot.dol

    -Hackmii Installer Loads

    To summerize:

    Delete, rename and open the delete file? It MAY be ok
    -Right click on boot.dol and select Delete. You MUST delete this file.
    -Right click on hackmii and select Rename. Rename the file to boot.elf

    -Put the SD card back into your Wii
    -Click the SD-ICON from the wii channel menu- load the
    boot.elf

    -Hackmii Installer Loads

  4. #17024
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Select System Menu, or System Menu (select that). Dear lawd, you are just reading it wrong. The entire guide tells you to Select this or that. Why at the end is this so confusing and needs corrected?



    -Right click on boot.dol and select Delete. You MUST delete this file.
    -Right click on hackmii and select Rename. Rename the file to boot.elf

    -Put the SD card back into your Wii
    -Click the SD-ICON from the wii channel menu- load the
    boot.elf

    -Hackmii Installer Loads

    Thank you!!!!

    After this:

    Install Bootmii as Boot2(boot2 may not be available, IOS installs automatically)

    HBC boots up and nothing happen just bubbles for more than 10 mins (I DON'T HAVE WIRELESS CONNECTION)

    How should I procede to make the part 3 (backup)?
    Last edited by Wii_SUser; 07-31-2013 at 10:22 AM.

  5. #17025
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    14
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi, not sure why but my previous posts haven't came up and i wanted to ask question, how do i patch the ssbb iso with bootme, i am really new to this stuff
    and need some help
    (for my fully bricked korean wii in britain)
    thanks in advance

  6. #17026
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    Quote Originally Posted by Wii_SUser View Post

    Thank you!!!!

    After this:

    Install Bootmii as Boot2(boot2 may not be available, IOS installs automatically)

    HBC boots up and nothing happen just bubbles for more than 10 mins (I DON'T HAVE WIRELESS CONNECTION)

    How should I procede to make the part 3 (backup)?
    Go back and read the instructions again. They tell you how to do this.

  7. #17027
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    Quote Originally Posted by kc100 View Post
    hi, not sure why but my previous posts haven't came up and i wanted to ask question, how do i patch the ssbb iso with bootme, i am really new to this stuff
    and need some help
    (for my fully bricked korean wii in britain)
    thanks in advance
    Look for the Korean Wii guide in the bricked section of the site. Iirc it tells you there.

    And sorry for the double post. At work and the mobile app doesn't allow quoting multiple posts...

  8. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  9. #17028
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Go back and read the instructions again. They tell you how to do this.
    Would like to see it but on the part 3 doesn't said something like "what to do if ur homebrew channel doesnt finish loading" :S

    Could u plz point me out about this?

  10. #17029
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    @Wii_SUser: it sounds like your apps are not in the right place. If you don't store the apps in SD/apps then HBC can't find them and all you'll get is bubbles...

  11. #17030
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,626 Times in 1,931 Posts
    Quote Originally Posted by Wii_SUser View Post

    Would like to see it but on the part 3 doesn't said something like "what to do if ur homebrew channel doesnt finish loading" :S

    Could u plz point me out about this?
    If you saw the bubbles then it DID finish loading. Press home as instructed, then launch bootmii as instructed.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •