Page 1695 of 1833 FirstFirst ... 695119515951645168516931694169516961697170517451795 ... LastLast
Results 16,941 to 16,950 of 18329

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #16941
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,298
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,627 Times in 1,931 Posts
    Do a full format on your sd card, extract the modpack, verify checksums, then try again.

  2. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  3. #16942
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello, I moded my Wii (4.3u) and ofc I'm on NTSC region, how can I play PAL games on my Wii now?

    I have another (not moded) Wii PAL on 3.1 and I would like to update it to 4.3, how can I do it safely?

  4. #16943
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    290
    Thanks
    28
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by Voice View Post
    Hello, I moded my Wii (4.3u) and ofc I'm on NTSC region, how can I play PAL games on my Wii now?

    I have another (not moded) Wii PAL on 3.1 and I would like to update it to 4.3, how can I do it safely?
    for pal games, simply go into your USB loader of choice. under settings, look for video mode. under that, you can set it to 'force NTSC' or (recommended by me) 'system default', which will default to whatever your system is.

    for your second issue, follow the softmod any wii guide to a key and it will update you to 4.1 with all the features/ios you need.

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  5. #16944
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    This is the Softmod ANY Wii guide, no need to link to the guide he's already posting in :P

  6. #16945
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    290
    Thanks
    28
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    i need to not post when im tired as crap from moving :\ what he said ^^^
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  7. 2 Users Say Thank You to black94850 For This Useful Post


  8. #16946
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    No worries, stuff happens

  9. #16947
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by black94850 View Post
    for pal games, simply go into your USB loader of choice. under settings, look for video mode. under that, you can set it to 'force NTSC' or (recommended by me) 'system default', which will default to whatever your system is.

    for your second issue, follow the softmod any wii guide to a key and it will update you to 4.1 with all the features/ios you need.

    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    Ok thank you +

  10. #16948
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I know this sounds crazy, but where can I buy a 2g memory card these days? I know I can get one on Amazon, but I don't want to wait for shipping. Most places don't seem to carry anything less than 8g.

  11. #16949
    New Member NaturalGus's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Rhode Island
    Posts
    27
    Thanks
    8
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by Dreamsrm View Post
    I know this sounds crazy, but where can I buy a 2g memory card these days? I know I can get one on Amazon, but I don't want to wait for shipping. Most places don't seem to carry anything less than 8g.
    I'm not sure whereabouts you may live but I live in Rhode Islad and my local GameStop has them used. I just bought a used 4GB last week for $7 and I saw they had like 10 2GB ones also used for $2.99.

  12. 1 User Says Thank You NaturalGus For This Useful Post


  13. #16950
    New Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by NaturalGus View Post
    I'm not sure whereabouts you may live but I live in Rhode Islad and my local GameStop has them used. I just bought a used 4GB last week for $7 and I saw they had like 10 2GB ones also used for $2.99.
    thanks! I'll check them out.

    Okay, now I'm totally stuck between steps 2 and 3. I was able to install the priiloader and do the system menu hacks. I re-formatted my sd card, and extracted the zip file onto it. I put it in the wii, but nothing. I can see the usb loader gx, wiiflow, neogamma, backup hbc. When I clicked on USB Loader, it just says loading, but nothing happens.

    Plus, when I load HBC, nothing happens there. Just the bubbles. It previously had the priiloader and wii mod, but now nothing.

    What am I doing wrong?


    Please Use The Edit Function.
    Last edited by Jax; 07-21-2013 at 11:59 AM. Reason: Merged Posts

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •