Page 1691 of 1814 FirstFirst ... 691119115911641168116891690169116921693170117411791 ... LastLast
Results 16,901 to 16,910 of 18133

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #16901
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello,

    I used the guide to softmod a 4.3E Wii and everything works fine except that when I quit any app launched from the Homebrew Channel, the Wii crashes with a black screen instead of going back to HBC. I have modded 3 Wiis before with this guide, and those never had that issue. It is the first time however that I used the new combined-region modpack, just to have an idea of the guide version.

    Any idea's what could have gone wrong?

    Not a big issue as the USB loaders start perfectly through the forwarder channels.

  2. #16902
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,208
    Thanks
    1,449
    Thanked 2,569 Times in 1,895 Posts
    Was this Wii already modded prior to doing this guide?

  3. #16903
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    HI!
    Going to try and softmod my first Wii this week while following this guide. I'm just a tad confused about the 1 - 2 gb SD card. Does it HAVE to be 1 - 2 gigs because I have a 8 gb micro sandisk and don't want to by a new one but I will if I have too. I just can't seem to find anyone stating that using a higher gig card or using a micro sd will mess up the process. Thanks!

  4. #16904
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,312
    Thanks
    363
    Thanked 1,044 Times in 891 Posts
    Quote Originally Posted by blueteam
    HI!
    Going to try and softmod my first Wii this week while following this guide. I'm just a tad confused about the 1 - 2 gb SD card. Does it HAVE to be 1 - 2 gigs because I have a 8 gb micro sandisk and don't want to by a new one but I will if I have too. I just can't seem to find anyone stating that using a higher gig card or using a micro sd will mess up the process. Thanks!
    Hackmii is very picky about the card used to run. Any deviation (and I count 2 above) from a standard SD 2gig limit lowers the chance thAt it will work.

    Click Below for recommended Links


  5. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  6. #16905
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    Hackmii is very picky about the card used to run. Any deviation (and I count 2 above) from a standard SD 2gig limit lowers the chance thAt it will work.
    Alright cool! Thanks for the quick reply.

  7. #16906
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,407
    Thanks
    1,825
    Thanked 4,288 Times in 3,603 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by blueteam View Post
    I just can't seem to find anyone stating that using a higher gig card or using a micro sd will mess up the process. Thanks!
    Of course, this same question was asked and answered as recently as eight posts back...

  8. #16907
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for all of the hard work that has been put in this thread. Before I state my issue I want to say that I have done multiple searches in this thread and throughout all of the forums, so if this problem is common and this is a redundant topic please forgive me.

    My launch wii was modded several times. Last year I used this guide to mod it again. I was having problems with netflix and the mod didn't fix it, so I put it away.
    Today, I turn on the box and I cannot access the system menu...it froze every time. I went through this guide again, step-by-step, and now the wii seems functional...mostly.

    I can access settings, run homebrew apps, play games, etc. However, I cannot access the Wii Shop Channel nor can I use Netflix.

    I did install the wii shop channel in the op, and I did downgrade the system menu to 4.1u. The only variation from what was explained in the op was that I added the Priiloader hack that lets me play other region gamecube games.

    I am at a loss. My wifi connection was tested and working, the Internet Channel works flawlessly (well, as flawlessly as that channel ever worked), and I followed all of the directions very carefully. Still the system freezes when trying to access the Wii Shop Channel and Netflix.

    If anyone could help me with this problem I would appreciate it greatly.

    Thanks.

  9. #16908
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,407
    Thanks
    1,825
    Thanked 4,288 Times in 3,603 Posts
    Blog Entries
    5
    OK, I will tender advice. First, do NOT reply back in this thread (in the information I am seeking). I want you to post a SysCheck. You can post it HERE. Both the program itself (yes, I want you to use the specific version) and directions on how to do this can be found HERE.

  10. #16909
    New Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Was this Wii already modded prior to doing this guide?
    No, the Wii was 100% clean.
    I don't have access to the machine (it is at a relatives house) to run a system check.
    I used the same (formatted) 1GB SD card from the previous installs.

  11. #16910
    New Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    So I just finished following the Softmod guide. I only have one wii game right now so I put it in and tried to install it on Gx Loader, Wiiflow, and Cfg loader but nothing happens. It always freezes when I press INSTALL. Halps! I only used a Sandisk 2 gig flashdrive formatted to fat32. I could only choose 16 when picking clusters...I don't know if that has any effect.

    More info: It is still running on version 3.4u

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •