Page 1634 of 1831 FirstFirst ... 634113415341584162416321633163416351636164416841734 ... LastLast
Results 16,331 to 16,340 of 18304

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #16331
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,537
    Thanks
    393
    Thanked 1,103 Times in 940 Posts
    Cross-posting is against the rules too. Why don't you take some time to read the rules, read the guide. I didn't mean to ask the guide the same question right away. I meant to ask them if you have problems with it.

    Click Below for recommended Links


  2. #16332
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thank You!

    You have a wonderful and easy to follow tutorial! I read it first, printed it out and follow it easily. Thanks so much!

  3. #16333
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Stuck on "loading bootmii..." when Loading MMM.

    Hello, I have followed the guide and I've gotten to Chapter 2, Part 1 - Wad Installs. Everything said success and nothing has failed so far.

    I am using a System Menu version less than 3.2 so I'm following the step he told me to.

    So I downloaded the "MMM for 3x.zip" and extracted it to my SD Card which is a Sandisk 2gb. Then when I put in my SD Card into the Wii and run "the homebrew channel" I get four different apps.
    1. Cboot2 Multi-Mod Manager
    Bootmii Booter-Loads MM via cBO
    2. Priiloader 236 Mod
    Preloader Mod
    3. Wii Mod (v3.2)
    Wii Mod
    4. priiloader for MOTION PLU
    <no description>

    These are the four different apps. I press the "Cboot2 Multi-Mod Manager" as I'm supposed to launch since I have version 3.1E. And I did follow the step in the beginning where it also said "if you have version 3.2 or less".
    So when I launch "Cboot2 Multi-Mod Manager" it gets to a screen where it says "DacoTaco's BootMii Booter" and below it says "loading BootMii..." and the Wii starts blinking blue. I've also tried loading the "WiiMod" but when I load WiiMod it just goes to a totally black screen and nothing happens.

    I don't have a clue of what the problem could be so please help.

  4. #16334
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,284
    Thanks
    1,487
    Thanked 2,614 Times in 1,926 Posts
    That is my fault, apologies... I must have added the wrong MMM dol to that download. Download THIS and extract it directly to your SD card. Overwrite files when asked. Then try to launch MMM again. I will fix that download asap.

  5. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  6. #16335
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    End now what :)))

    Solved Not only pirated CD
    Last edited by spyquba; 03-11-2013 at 04:09 PM.

  7. #16336
    New Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Final Status - 30 did not complete.

    Ok so now I've replaced my old "MMM" with the new one you linked and when I launch it, it works fine. I get to the "Wad Manager" and find all my WADs. But when I'm trying to install all the 30 WADs it just say "Final status - 30 did not complete" I've tried to replace the WADs and do the "Verify Checksums" on them. And I get 0 Errors.
    For example one of the 30 installs is like this: "* Installing 29/30 USBLoaderCFG - UCXF IOS58 v10.wad - Ticket (-2011)". Everyone of them gets a "Ticket (-2011) after" except for one that gets "Reading Ticket (-2011)". I don't know maybe it's supposed to say "Ticket (-2011)".

    But I can't find out what the problem is, I don't know why none of the WADs will install.

  8. #16337
    New Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    text typo

    Thanks, i got NTSC games working on my PAL Wii with WODE. Good guide!
    There is a text typo by Chapter 2, spoiler "If you correctly extracted all of the above, you should have this file structure on your sd card":
    "as:\RVL-Shopping-v21.md5" should be "sd:\RVL-Shopping-v21.md5"

  9. #16338
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,537
    Thanks
    393
    Thanked 1,103 Times in 940 Posts
    Quote Originally Posted by anoniem View Post
    Thanks, i got NTSC games working on my PAL Wii with WODE. Good guide!
    There is a text typo by Chapter 2, spoiler "If you correctly extracted all of the above, you should have this file structure on your sd card":
    "as:\RVL-Shopping-v21.md5" should be "sd:\RVL-Shopping-v21.md5"
    Thanks. I fixed that.

    Click Below for recommended Links


  10. #16339
    New Member Mirthless79's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    51
    Thanks
    39
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    1. You had to have installed SM 4.1, pretty straightforward there...

    2. Look up nand emulation for your game save issue. Yes it is fine to have your card in your Wii while the HDD is on.
    Thats not really too straight forward there boss.
    But I have found evidence of the latest update putting your Wii at 4.1U; by reading a recent system check posting of a guy who literally just updated.

    So its from doing the latest update.

    And I will look up nand emulation. Thanks.

  11. #16340
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,284
    Thanks
    1,487
    Thanked 2,614 Times in 1,926 Posts
    @ jonis download the fixed mmm file and see if that works for you.

    @mirthless, a system update would not take you from 4.3 to 4.1. You had to have installed it yourself manually. That's the only way that could happen....

    Sent using the WiiHacks app. Please excuse the brevity, punctuation and spelling.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •