Page 154 of 1815 FirstFirst ... 541041441521531541551561642042546541154 ... LastLast
Results 1,531 to 1,540 of 18150

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #1531
    Banned
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Durham North East
    Posts
    97
    Thanks
    20
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Narse1979, i will look at the shopping channel link that you have supplied, what other section would u suggest and i will move message there.

    I have d/l and installed the WAD sucsessfully...treid going into the shopping channel to find that it still shows system update needed

    Ste
    Last edited by HartmanUK; 10-11-2010 at 01:35 PM.

  2. #1532
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by HartmanUK View Post
    Thanks Narse1979, i will look at the shopping channel link that you have supplied, what other section would u suggest and i will move message there

    Ste
    The newbies section is quite a well noticed section...
    You could start a new thread there maybe including a syscheck.....


  3. #1533
    Banned
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Durham North East
    Posts
    97
    Thanks
    20
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry to bother you again Narse1979 but i have i think entered a new thread following the guidelines and included a system check, any advice or help would be grateful

    Thansk for your time

    Ste

  4. #1534
    New Member painless's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    218
    Thanks
    109
    Thanked 23 Times in 21 Posts

    Unhappy

    I am having some weird problems after following this guide. Some of the problems are not being able to install very many forwarder channels (such as the new ones by Tantric for WiiMC/NES emulator and the GBA channel). Also problems with the CFG USB Forwarder channel. It appears in the Wii system info as "unknown" and it only works about 50% of the time.

    This was a virgin Wii that came with system 4.2U.

    Below is my sysCheck.... can you see if it's good or if I screwed it up somehow please? Thank you for your reply.

    Spoiler

    Last edited by painless; 10-11-2010 at 04:18 PM.

  5. #1535
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    By finishing the guide. Read carefully.
    Hi again,

    I read it and I have it set to boot to the system menu. If I take out my SD Card it works but if I leave it in it always boots to MMM and I don't know how to fix. Can you help?

    Thanks,
    Q

  6. #1536
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Quazeye View Post
    Hi again,

    I read it and I have it set to boot to the system menu. If I take out my SD Card it works but if I leave it in it always boots to MMM and I don't know how to fix. Can you help?

    Thanks,
    Q
    You didn't complete the final step of the guide by formatting your card and extracting the app pack. So the files on the card are loading MMM via cboot2.
    Damn I suck!!!!

  7. #1537
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need help!

    Okay. I updated an already hacked wii from 4.2 to 4.3. From what I gather, IOS 249 has to be restubbed. I've followed many guides on how to unstub it, but every time I try something I get the error ret = 2011 and it doesn't work. What should I do?

  8. #1538
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by Ntendo5986 View Post
    Okay. I updated an already hacked wii from 4.2 to 4.3. From what I gather, IOS 249 has to be restubbed. I've followed many guides on how to unstub it, but every time I try something I get the error ret = 2011 and it doesn't work. What should I do?
    It was an accident, right? Updating to 4.3 is to be avoided.
    My error codes are a bit rusty, but my guess is you haven't deleted the stubs. Use Dop-Mii or MMM to delete IOS249, then try to install cIOS249 again.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  9. #1539
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Ntendo5986 View Post
    Okay. I updated an already hacked wii from 4.2 to 4.3. From what I gather, IOS 249 has to be restubbed. I've followed many guides on how to unstub it, but every time I try something I get the error ret = 2011 and it doesn't work. What should I do?

    Well, have you tried this guide? Removing the stubs is not required when following this guide. To re-hack your wii you should follow the guide.
    Damn I suck!!!!

  10. #1540
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    It was an accident, right? Updating to 4.3 is to be avoided.
    My error codes are a bit rusty, but my guess is you haven't deleted the stubs. Use Dop-Mii or MMM to delete IOS249, then try to install cIOS249 again.
    It says 249's stub is already removed. However 223's stub is still there. When I try to remove 223's, it gives an error again. When I try to install the Cios 249, it also gives an error.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •