Page 1509 of 1832 FirstFirst ... 509100914091459149915071508150915101511151915591609 ... LastLast
Results 15,081 to 15,090 of 18319

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #15081
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BxLgnd View Post
    Try IOS 249. If the same thing happens, try another SD card.
    The SD card change worked. Thanks for the help.

  2. #15082
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I'm having the same problem

    Quote Originally Posted by dan72588 View Post
    Hey, I softmodded my wii per the guide's instructions. I was at 4.2u and have successfully downgraded to 4.1u with the usb loader gx, Backup HBC, Wiiflow, and etc. that was installed by following this guide. However, when I go to load a channel like Wiiflow or USB Loader GX, I click "start" and it goes back to the Wii menu. What am I doing wrong?
    Thanks
    Hello,

    I'm having the exact same problem. I can execute the loader via the HomeBrew Channel, but there is no way to make it work from the Wii Menu. I even repeat the whole process, checked the card, all seems fine, but the app does not execute.

    Thanks for any help.

  3. #15083
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    ensure the wads of FORWARDERs and the file names of the LOADERs in SD:\apps\(LOADER) are correct.

  4. #15084
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i want the loaders to be on wii's internal memory,without the need of the sd card.is there any way ?

  5. #15085
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,617 Times in 1,927 Posts
    Quote Originally Posted by BrunoAlkapote View Post
    i want the loaders to be on wii's internal memory,without the need of the sd card.is there any way ?
    You will need to find the full channels for the apps you want, or you can move everything over to a usb device if you are using one. All of the forwarders will look to usb if you dont have an sd card inserted.

  6. #15086
    New Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i see,thanks..

  7. #15087
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    153
    Thanks
    3
    Thanked 38 Times in 34 Posts
    Quote Originally Posted by BrunoAlkapote View Post
    i see,thanks..
    You still need the SD/USB for settings, cover art, etc... So you might as well just store the apps there and not take up space on your Wii.

  8. #15088
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello!
    Is this the most up to date guide for soft modding a wii? do i need other ios aside from the one given in this guide?

    anyway I followed this guide and got it working. my only problem is when I try to return to the Wii System Menu, my Wii crash and becomes unresponsive, it seems to be off but with yellow light. aside from that everything is working for me. Hope someone might help. Thanks!
    Last edited by squirlock; 10-24-2012 at 12:22 AM.

  9. #15089
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Try to return to the Wii system menu from where? Also, yellow light means that WiiConnect24 is on. It doesn't mean that your Wii has an error.

  10. #15090
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    from a game to the home menu of wii.
    example while in a game press home button then pick wii menu. some game it works, some it will go to black screen and crash.


    Well it has errors since it wont display anything and the remotes are d/ced from the sytem, it thinks that the unit is off.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •