Page 1497 of 1815 FirstFirst ... 49799713971447148714951496149714981499150715471597 ... LastLast
Results 14,961 to 14,970 of 18150

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #14961
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ive decided to use USB loader GX as it looks better for my son.

    Ive got 2 questions before this is perfectly set up

    How do i get back to the USBLoaderGX menu from a game rather than going back to the WIImenu to load gx again?
    When i load usbloadergx with the HHD plugged it comes up that no usb device found
    If i start usbloadergx and wait for the count down to find the HDD then plug the HDD in usbloadergx finds it.have i set it up wrong?

  2. #14962
    New Member Stsaerox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    42
    Thanks
    12
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by ddking67 View Post
    I got an error trying to install ios 61 it said error -1022 content did not match hash in TMD try with AHBPORT more or an IOS with the correct permission.

    Please help I'm still in Wii Mod not sure if I should exit. I tried reinstalling and same error how ever ios 58 installed with all success.

    Edit: Also will I be able to turn off my wii right now or will it brick it?
    If you followed this guide you should have a nand backup already made now. If bootmii works then maybe it is ok no problem...

    For specific actions to install this maybe you have to wait answer from the experts... If where alone on this before I close the wii risking to brick it, I would pull the sd out (the moment that wii waits to select an option non during an install procedure), re-download the files do a hash check and insert it and try again.

    An expert there should know better but I think your mistake is that you didn't do a hash check at downloaded files...

  3. #14963
    New Member ddking67's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    57
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Well I eventually got it fixed i exited wii mod and reformatted my sd card to fat 32 and this time it worked i guess there was a problem the first time into formatting it. Thanks anyways
    daking

  4. #14964
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by paddi23 View Post
    Ive decided to use USB loader GX as it looks better for my son.

    Ive got 2 questions before this is perfectly set up

    How do i get back to the USBLoaderGX menu from a game rather than going back to the WIImenu to load gx again?
    When i load usbloadergx with the HHD plugged it comes up that no usb device found
    If i start usbloadergx and wait for the count down to find the HDD then plug the HDD in usbloadergx finds it.have i set it up wrong?


    Anybody know how to fix this?

  5. #14965
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    my wii doesn't recognize or doesn't detect my external hdd

    i tried updating my wii using the how to hack any wii guide and my wii doesnt recognice my external hdd and its strange because ive had it for 3 years now and after i updated it now im having that problem. I thought it was the hdd so i bought another one and still the same problem, i posted a system check and i was told that everything was ok. i formatted the hdd and put the games back, and nothing, i uninstalled the softmod and softmoded it again and still nothing works i dont know what else to do so i need some profesional advice here, what can i do. i was thinking about trying to install an earlier homebrew, with an earlier usb loader, like the one i had before updating everything but i cant seem to find it anywhere. pleaseeeeeeeee somebody help me

  6. #14966
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    CFG loader is fine picks up my HHD first time but still cant get GX to pick it up

  7. #14967
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.2u to 4.1u not loading channels

    Hey, I softmodded my wii per the guide's instructions. I was at 4.2u and have successfully downgraded to 4.1u with the usb loader gx, Backup HBC, Wiiflow, and etc. that was installed by following this guide. However, when I go to load a channel like Wiiflow or USB Loader GX, I click "start" and it goes back to the Wii menu. What am I doing wrong?
    Thanks

  8. #14968
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    Quote Originally Posted by dan72588 View Post
    Hey, I softmodded my wii per the guide's instructions. I was at 4.2u and have successfully downgraded to 4.1u with the usb loader gx, Backup HBC, Wiiflow, and etc. that was installed by following this guide. However, when I go to load a channel like Wiiflow or USB Loader GX, I click "start" and it goes back to the Wii menu. What am I doing wrong?
    Thanks
    Have you extracted the app-pack v4.zip to the root of your SD card?

  9. #14969
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    Have you extracted the app-pack v4.zip to the root of your SD card?
    Well, I feel dumb. I was sure I did that, but I must have been in such a hurry that I over looked it. Thanks for your quick response and helping me solve the issue.

  10. #14970
    New Member Ferdy's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Excellent Guide, I updated my old Softmod, and all works great, THANKS.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •