Page 145 of 1810 FirstFirst ... 45951351431441451461471551952456451145 ... LastLast
Results 1,441 to 1,450 of 18091

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #1441
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Great guide with a lot of details, thank you very much.
    I softmoded my WII with hard disk support with no problem at all.

  2. #1442
    New Member rodhenry's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Brazil
    Posts
    12
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'll try to mod a 4,3 wii tomorrow, I"ll try the Smash Bros exploit, can I downgrade to 4.1 after I install all the wads?

    Thanks in advance.

  3. #1443
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I tried http://www.wiihacks.com/recommended-...4-3-wii-3.html first, but couldn't proceed due to dopmii not accepting input from the Wiimote - I don't have a GC controller. (Why on earth would anybody create such a useful app require a CG controller??)

    I followed the guide in this thread, using Indiana PWNS. Worst trouble I had was finding the Art Room in the game. Many thanks.
    Last edited by diggerb; 10-08-2010 at 07:22 PM.

  4. #1444
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wads Not Properly Installing?

    Hello, I'm at the process where I am trying to install the WADS through WAD Manager but half of the Wads aren't installing. Why is this? It says something like this...
    xxxxxxx.WAD - Reading (-1)

    Final Status- 1 did not complete.

    Suggestions please? Thanks!
    Last edited by aznbeast2003; 10-08-2010 at 05:47 PM.

  5. #1445
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by rodhenry View Post
    I'll try to mod a 4,3 wii tomorrow, I"ll try the Smash Bros exploit, can I downgrade to 4.1 after I install all the wads?

    Thanks in advance.
    Yes. If you read the guide you would know that.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  6. #1446
    New Member rodhenry's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Brazil
    Posts
    12
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by JoostinOnline View Post
    Yes. If you read the guide you would know that.
    I did, what I wanted to know is if it's risk in any way.

  7. #1447
    Senior Member JoostinOnline's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Behind you
    Posts
    4,457
    Thanks
    604
    Thanked 1,261 Times in 1,036 Posts
    Quote Originally Posted by rodhenry View Post
    I did, what I wanted to know is if it's risk in any way.
    Sorry, I didn't realize that. It is a certain brick if you don't install the wads first. Downgrading is always going to be a risk, but this is the safest way to do it. It is up to you to decide, but I wouldn't do it without Bootmii as boot2 installed.
    "Macs are the Perfect Computers," said the Perfect Idiot.

  8. #1448
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by aznbeast2003 View Post
    Hello, I'm at the process where I am trying to install the WADS through WAD Manager but half of the Wads aren't installing. Why is this? It says something like this...
    xxxxxxx.WAD - Reading (-1)

    Final Status- 1 did not complete.

    Suggestions please? Thanks!
    Perhaps the wads are corrupt, or possibly your memstick is faulty. Did the md5sum report correctly?

    I'd suggest trying a new SD card in either case, make sure it's not SDHC, and preferably Sandisk.
    Last edited by diggerb; 10-08-2010 at 07:23 PM.

  9. #1449
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by diggerb View Post
    Perhaps the wads are corrupt, or possibly your memstick is faulty. Did the md5sum report correctly?

    I'd suggest trying a new SD card in either case, make sure it's not SDHC, and preferably Sandisk.
    I don't think the WADS are corrupt...I got them straight from the guide. And I used a Sandisk 2gb SD. Any other ideas as to why this is happening?

  10. #1450
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Did the sums verify correctly? (you left that out). Be sure you read the guide carefully and load MMM like it says. Full format to FAT32, download/extract the pack again.
    Damn I suck!!!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •