Page 1394 of 1810 FirstFirst ... 39489412941344138413921393139413951396140414441494 ... LastLast
Results 13,931 to 13,940 of 18091

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #13931
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've been doing that and the card is SD and 2GB.

  2. #13932
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    swap cards.
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  3. #13933
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Shouldn't I try moving some files around inside the card? It shows errors such as file not found. So, if a certain file isn't found in the location it's searching for, shouldn't I try to move it there?

  4. #13934
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    no. how many times have you formatted the card now? swap cards. you should get the -1 error maybe once, but not this often, esp when MMM sees the wads.

    you stated that when you load MMM and go into the wad directory, you see 30 wad files. MMM sees them but for some reason (bad SD card) its not reading them properly.

    swap the card out.
    Last edited by black94850; 05-03-2012 at 02:58 PM.
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  5. #13935
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What kind of card should I be looking for? Are there any specifics that work with softmodding? This one was the only one I had currently.

  6. #13936
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    usually a 2gig card is all you need. anything SD *should* work but doesnt always.

    SDHC does work most of the time but i would go with a regular SD card
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  7. #13937
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright, thank you very much for your help so far. I'll go buy one asap. Then I'll mention how it goes, in this thread.

    Edit: Does this one seem alright?:

    HTML Code:
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16878171001
    Last edited by Wiizor; 05-03-2012 at 03:14 PM.

  8. #13938
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got everything in this mod to go through, and my wii will not recognize my HDD, this HDD has worked before and I dont get it, ive dont this mod several times making sure not to miss anything and it yields the same result, any ideas?

  9. #13939
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,177
    Thanks
    1,439
    Thanked 2,546 Times in 1,881 Posts
    Quote Originally Posted by Arkahm
    I got everything in this mod to go through, and my wii will not recognize my HDD, this HDD has worked before and I dont get it, ive dont this mod several times making sure not to miss anything and it yields the same result, any ideas?
    What version of cios were you on when your drive was working? If you aren't sure, how long ago was it that you used this guide before using it again?

    Sent using the WiiHacks app. Please excuse the brevity, punctation, and spelling.

  10. #13940
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it was probably about a year ago when I modded it initially but my system was 4.3u, then somehow i noticed it was 4.1 the other day. This is a launch system aswell if you need to know that. It all got screwed up when animal crossing city folk was freezing and the internet said the fix was going back to ciosx rev9 and i tried that then my softmod broke. I just installed ciosx rev19 and still nothing.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •