Page 1393 of 1818 FirstFirst ... 39389312931343138313911392139313941395140314431493 ... LastLast
Results 13,921 to 13,930 of 18180

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #13921
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by black94850 View Post
    format your SD card to fat32 again, recopy everything and report back

    structure looks good though
    Should I skip the Wii_Shop_Channel-v20.zip file this time around? What does this do? Would I require the IOS Updates.zip file as well? My Wii is 4.3U.

  2. #13922
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    if your wii is 4.3 im pretty sure you can skip the shop channel update. you dont really need to update it, just use it once and you're good.

    you want to use it once at least because some games (call of duty black ops) require the shop channel to update the online portion of it.
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  3. #13923
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by black94850 View Post
    if your wii is 4.3 im pretty sure you can skip the shop channel update. you dont really need to update it, just use it once and you're good.

    you want to use it once at least because some games (call of duty black ops) require the shop channel to update the online portion of it.
    I formatted the SD card to FAT32 and copied the exact same files as before to it. The same errors show up.

    Edit: Should I be looking to do something else first in the Main Menu of MMM?
    Last edited by Wiizor; 05-03-2012 at 01:04 PM.

  4. #13924
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    from the main menu of MMM, go to WAD MANAGER.

    from wad manager you should see all the wad files in sd:/wad, as well as the IOS-UPDATE and NTSC-U 4.1 folder. hit button 1 to install, A to accept, then let it do its thing.

    once that is done, browse to the NTSC-U 4.1 update folder. as before, hit 1, then A to install everything.

    after thats done, back out of that dir and navigate to the IOS update folder. hit 1, then a, then let it do its thing.

    -edit-

    what size SD card are you using? is it SDHC by chance?
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  5. #13925
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I believe that's exactly what I've been doing. From the system menu, I press on the Homebrew channel. I then press Start. Four things come up on this:

    * ARC 1.1b mod06 Offline
    * Cboot2 Multi-Mod Manager
    * HomeBrew Channel Loader
    * Priiloader 236 Mod

    I don't press any of those. I press Home. I then press Launch Bootmii in the menu that shows up. Then, I go down to WAD Manager and press 1. Then on express install, I press A. This is where all the errors show up. I've tried this a couple of times. Now, I tried once more and it seems something has gone corrupted. After launching Bootmii, a single quick green line shows up on the TV and disappears quickly. After that, I just get a blank screen.

    As for the memory, I am using an Intec 2GB SD card. To show you, it looks exactly like this one (I didn't order it from here):
    HTML Code:
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16878110111

  6. #13926
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    when you go into the WAD directory, do you see any WAD files at all or nothing?
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  7. #13927
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Inside the SD card? (sd:\wad\) If so, then there are 30 wad files and 3 folders.

  8. #13928
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    yea. so when you click on the wad folder, before you hit 1 you actually see the wad files but then get the error, correct?

    try a different SD card, 's all i can say. you could try to redownload the step 2 files, as yours MIGHT have gotten corrupted. redownload those, try a diff SD card, see if that works.

    short of that IDK.
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  9. #13929
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    If I press the right arrow key on the Wii Remote, it shows all the wads are there. But, when I press 1 on WAD Manager, it asks for Express or Normal install. Now, when I press the right key, I see down there that there's an option where you can select wads for batch installation. Should I select all the wads I see and install them?

    Edit: Also, I did reformat it again (FAT32 still) and redownloaded the files. This time, I didn't download IOS Updates.zip and skipped that file.
    Last edited by Wiizor; 05-03-2012 at 02:20 PM.

  10. #13930
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    no, you press 1 then A to install everything.

    SD or SDHC card and what size?
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •