Page 1386 of 1832 FirstFirst ... 38688612861336137613841385138613871388139614361486 ... LastLast
Results 13,851 to 13,860 of 18319

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #13851
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    91
    Thanks
    38
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by R34GTXT View Post
    Have updated my previously softmodded Wii using the updated guide, however now I am unable to download covers. Exception DSI error appears then wait 60 seconds to restart?

    Is there any fis to this yet, or am I forced to downgrade to previous softmod version?

    Many thanks to all the Wii modding enthusiasts. This site is full of great information.
    i get this problem when nunchuk is plug in while cfg is loading....
    exception (dsi occured!)

  2. #13852
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wiimod 3.1, two folders created

    Hello ,

    I was reading this post. Must admit that there is to many pages, that i didnt read it all. A have a few question:

    I manage to install bootmii and homebrevware channel.
    Make backup with bootmii
    After that I download EUR-modpack and cios-pack-ver.6, extract both and copi it to an sd card
    I also download and unpack wiimod 3.1, and here i get confused, two folders were created, from the apps folder i copied wiimod to sd:\apps\, but where do I need to put folder "src"?

    When I start homebreware channel, I saw that my had IOS61 ver 22.30 installed. Now I wonder if I had the right cios package ( pack ver. 6 ). Do I need to downloag different package? What is with wad files and do I need to upgrade IOS?

    I quess that you already answer on this questions and I relyy did a sercha, read many threads, but still didnt find answers to my wuestions.

    It would be helpful if someone will help me with short questions, maybe with posted link to download if I need to download something else.

    I stuck now at the Part 1. Wad Installs


    Thanks in advance for any help.

    Br,
    Dejan

  3. #13853
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,618 Times in 1,927 Posts
    It sounds like you are skipping around in the guide. Wiimod should only be used if your Wii remote looses sync after MMM launches in Chapter 2. Follow the instructions in post 1 exactly as written. If your remote loses sync and you need to use Wiimod, you don't need the src folder. The instructions for Wiimod would be the same as for MMM in this guide.

    You should also take a look at the first link in my signature below - an introduction to Wii hacking. It may help you understand things a bit better.

  4. #13854
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you for your replay.

    I already install wad files trough the WAD manager, with no errors. Current IOS is IOS58 ver 1675 and when I try to install priiloader ver 7, it start normal, but sync getting lost and I can not install it. I also try priiloader 236, same problem happened, then i reinstali IOS from NUS, but same problem accured. I read posts and the one thing that I didn't try is to reinstall HBC. At first HBC was installed through letterbomb. Do you think that I should install it from hackmii_installer_v1.0?

    Or do you have maybe any other suggestion?

    Thanks and BR,
    Dejan

  5. #13855
    New Member GenesiZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Brazil
    Posts
    14
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    I've followed all the steps and the tips received and now my softmod is updated and all USB Loaders are working fine as well as their forwarders/channels. As I was updating everything I decided to update Wii Shop Channel to v20 following the optional step in this same tuto.

    I don't know what is wrong but the Wii Shop Channel is not loading. It just comes back to Wii Menu. I've tried to reinstall it on MMM inside HBC but the problem persists.

    How can I have this working?
    ----------------------------------------------------
    Wii 3.4U @ 4.1U by WiiHacks

  6. #13856
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by GenesiZ View Post
    Hi,

    I've followed all the steps and the tips received and now my softmod is updated and all USB Loaders are working fine as well as their forwarders/channels. As I was updating everything I decided to update Wii Shop Channel to v20 following the optional step in this same tuto.

    I don't know what is wrong but the Wii Shop Channel is not loading. It just comes back to Wii Menu. I've tried to reinstall it on MMM inside HBC but the problem persists.

    How can I have this working?
    Make sure you install the ios it runs on, don't remember what that is, but if you install the ios update pack you should have what you need. It is ios 50 something.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #13857
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,618 Times in 1,927 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    it is ios 50 something.
    ios56.....

  8. #13858
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,289
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,618 Times in 1,927 Posts
    Nothing will appear there if there are no apps on your sd card. Where exactly are you stuck at in the guide again? (Don't say part 2, please be more specific..lol)

  9. #13859
    New Member GenesiZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Brazil
    Posts
    14
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Haven't I already installed iOS56 during the Softmod process?

    Chapter 3- The Final Step
    Don't forget to do this
    Format your sd-card, one last time
    Extract APP-PACK-V3b.zip directly to your sd card.

    Boot your wii to the system menu. You will see the following channels installed:

    USB Loader GX - This is a forwarder to Usb Loader GX v2.3 which is now on your SD card. Source HERE, WiiHacks Guide HERE.
    CFG Loader - This is a forwarder to Configurable USB Loader v70 which is now on your SD card. Source HERE, WiiHacks Guide HERE.
    WiiFlow - This is a forwarder to WiiFlow r418, a usb loader, which is now on your SD card. Source HERE, WiiHacks Guide HERE.
    Neogamma - This is a forwarder to Neogamma R9 Beta 56. It is primarily used to load backups from disc, however it also supports loading from SD/USB. Source HERE, WiiHacks Guide HERE.
    Backup HBC- You will see a channel with black water, labeled backup HBC. When you load it, HBC 1.03 is loaded. This is installed as a backup means to run homebrew should you ever need it. You should not use it, unless you need to. Don't uninstall this wad, title "MAUI". Keep it on your wii or save it onto your sd card. You can move it to the far far right of the channel menu or back it up to your pc. You never know, someday you may need it.
    This is where I stopped... I've done the process till the end. All loaders are working... WiiMC that I've installed following the tuto is working fine also.

    Only Wii Shop Channel isn't working. The only part of the process I have skipped was updating the menu since the first time i Softmoded I had already installed 4.1.
    ----------------------------------------------------
    Wii 3.4U @ 4.1U by WiiHacks

  10. #13860
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,585 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by GenesiZ View Post
    Haven't I already installed iOS56 during the Softmod process?



    This is where I stopped... I've done the process till the end. All loaders are working... WiiMC that I've installed following the tuto is working fine also.

    Only Wii Shop Channel isn't working. The only part of the process I have skipped was updating the menu since the first time i Softmoded I had already installed 4.1.
    If you installed the ios update pack one would think you have updated ios56, but who knows if you did or did not install the updated ios.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •