Page 1322 of 1791 FirstFirst ... 32282212221272131213201321132213231324133213721422 ... LastLast
Results 13,211 to 13,220 of 17909

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #13211
    New Member painless's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    218
    Thanks
    109
    Thanked 23 Times in 21 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    The instructions you quoted in your above post are how you install over top of the previous version. I should have said "and overwrite the older boot.dol in the apps/Wiiflow folder on your SD card." Sorry for not making that more clear
    Apparently I also need to have the meta.xml file from the HBC folder installed as well for this to work properly.

  2. #13212
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,135
    Thanks
    1,430
    Thanked 2,521 Times in 1,862 Posts
    Quote Originally Posted by painless
    Apparently I also need to have the meta.xml file from the HBC folder installed as well for this to work properly.
    Thats strange...all i had to do was change the boot.dol and it worked great right away...

    Sent using the WiiHacks app. Please excuse the brevity, punctation, and spelling.

  3. #13213
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post Black screen

    I have problem because when i wont istalls wad and when press Launch Bootmii i have black screen .

    What i must do to repair this ?

    I have 4.1 version of system .

    Thanks for help .



    Sorry for bad english
    .


    Last edited by szymas70; 02-05-2012 at 10:56 PM.

  4. #13214
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by szymas70 View Post
    I have problem because when i wont istalls wad and when press Launch Bootmii i have black screen .

    What i must do to repair this ?

    I have 4.1 version of system .

    Thanks for help .



    Sorry for bad english
    .


    You need the bootmii files on your sd card... You can go into the hackmii installer again and select prepare SD Card and that will put the files on your sd card...


  5. #13215
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    1

    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    You need the bootmii files on your sd card... You can go into the hackmii installer again and select prepare SD Card and that will put the files on your sd card...
    i use this file :
    and it doesnt work
    Last edited by szymas70; 02-07-2012 at 12:38 AM.

  6. #13216
    New Member painless's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    218
    Thanks
    109
    Thanked 23 Times in 21 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Thats strange...all i had to do was change the boot.dol and it worked great right away...
    Yeh, dunno man, mine didn't work, kept saying it was r417. As soon as I added the xml file though... r418 goodness.

  7. #13217
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by spodge View Post
    Hi there fantastic guide, I have followed this before around a year ago to update my own console.

    I have just used the guide again today and have to say that it has only got better! I have successfully updated my friends Wii, and everything is as expected.

    Very happy, although I do have one minor question that somebody can hopefully put to rest for me:-

    I am running Prii Loader 0.7 and under settings as mentioned in the guide you can set the 'Boot to' and 'Return to' options. I am trying to set the 'Return to' option to 'Installed file' but for some reason that option is not available for me.

    I have installed the .dol for 'Configurable USB Loader' and am able to select the 'Installed file' option for the 'Boot to' just not for the 'Return to' setting. Am I missing something or are you just not able to select this option for 'Return to' under the settings menu?

    Any advice would be much appreciated. :-)
    Any ideas on this one people?

    Thank you for looking

  8. #13218
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,337
    Thanks
    200
    Thanked 1,266 Times in 714 Posts
    Try return to autoboot.

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  9. #13219
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BluPhant View Post
    Try return to autoboot.
    Thank you for the reply BluPhant.

    That is my current configuration, I was just wondering if to can configure the 'Return to' option in Priiloader to 'Installed file'..?

    Maybe this question would be better posted in a 'Priiloader 0.7' forum, although I am not sure one exists!?

  10. #13220
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,337
    Thanks
    200
    Thanked 1,266 Times in 714 Posts
    If you have autoboot set to installed file, it becomes functionally equivalent. But no, there is no way that I know of to specify installed file for return to. I'm slightly curious as to what you're trying to accomplish.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •