Page 1293 of 1809 FirstFirst ... 293793119312431283129112921293129412951303134313931793 ... LastLast
Results 12,921 to 12,930 of 18089

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #12921
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi,I have wii korea softmode usa with fw4.1u, if I want to update the IOS and CIOs, which should I choose between modpack-NTSC-U or NTSC-K-modpack.

    thank you

  2. #12922
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hello there, i tried to perform fresh install / softmod my old wii, however i am stuck at Chapter 1 Part 3 -Make NAND Backup-. As previous step i launch hackmii installer from HBC (already installed). When i launch BootMii to make NAND backup my screen just went blank and the light on wii machine (dvd) just blinking continuously. I had to reset it by holding power button for several seconds. Can anyone help ?? Can i proceed to the next step without NAND backup or perform it at later stage ??

  3. #12923
    New Member juGGer1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    714
    Posts
    64
    Thanks
    9
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Heh, i noticed you used a backup on the video for the smash stack. If i had to thank Maui for every Wii mod I have done using his tutorial.. it would be over 50 times. So heres my first one. Thanks man.

    CoD4 Reflex: 4930 1783 4128
    CoD5 WAW: 4211 2870 2849
    Xbox gtag: ju66er

  4. #12924
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    TRY these - Cios pack - Mod pack

    Thanks for the help, these seem corrupt to, i.ve tried 3 different laptops to download , all the same . Do I have any other options?. Please help

  5. #12925
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,352
    Thanks
    206
    Thanked 1,276 Times in 720 Posts
    @stevie - There is something wrong on your end, I just verified that the packs Pob linked you to are in good order. (I downloaded them myself, extracted/etc).

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  6. #12926
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    corrupt

    Quote Originally Posted by BluPhant View Post
    @stevie - There is something wrong on your end, I just verified that the packs Pob linked you to are in good order. (I downloaded them myself, extracted/etc).

    -Blu
    Hi Blu,

    Any ideas what it could be wrong my end?. I'm on Virgin Media and all 3 laptops did the same.

    Cheers

    Stevie.

  7. #12927
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by steviecarragher View Post
    Hi Blu,

    Any ideas what it could be wrong my end?. I'm on Virgin Media and all 3 laptops did the same.

    Cheers

    Stevie.
    I thought graphix2004 was going to send them to you, did that not work?

  8. #12928
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,352
    Thanks
    206
    Thanked 1,276 Times in 720 Posts
    Ya, thats almost impossible to troubleshoot. Alls I can say is that it works on this end. Maybe a conspiracy by the Brits?



    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  9. #12929
    New Member painless's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    218
    Thanks
    109
    Thanked 23 Times in 21 Posts
    A quick thank you to the thread starter and all those who have contributed to this thread's obviously epic success. Thank you... thank you... thank you!

  10. #12930
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I need someone's help. I have successfully soft modded my wii. I play games through my hard drive. Everywhere I have read, you must plug in your hard drive to the USB port closest to the edge.

    The problem I have is that USB port is broken. However the one next to it works. Can I use this other USB port? If so, how can I modify this to work? Can I change something in the soft mod file? Any help would be appreciated.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •