Page 1261 of 1818 FirstFirst ... 261761116112111251125912601261126212631271131113611761 ... LastLast
Results 12,601 to 12,610 of 18172

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #12601
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Sounds like you don't have enough space on your HDD and only got a partial rip.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  2. #12602
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I followed the guide, and everything worked great! No errors.

    However, my Wii went from 4.3U to 4.1U. Was this expected?

  3. #12603
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by dniMretsaM View Post
    Sounds like you don't have enough space on your HDD and only got a partial rip.
    going to try another rip. I have plenty of space on the hdd. Not sure whats causing this black screen. Did some searches and it looks like people are pointing to different cios's as being the problem. Im not even going to pretend to know much so I tried all the available cios' within wiiflow and the cfg boot loader but each time i got a black screen.

  4. #12604
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by shanafan View Post
    I followed the guide, and everything worked great! No errors.

    However, my Wii went from 4.3U to 4.1U. Was this expected?
    Yes that's fine. 4.1 is the preferred SM.



  5. #12605
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help

    Hi,
    please help me, after i extraced the ModPack and the CIOS Pack to the SD, and tried to load them from the bootmi it says "fail to init boot please insert SD" and keeps repeating.
    what should i do?
    please help me, thank you

  6. #12606
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    909
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    Make sure your sd card is formatted properly and try again

  7. #12607
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, pob
    i used quik format, is that ok?

  8. #12608
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,832
    Thanks
    909
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    sometimes it will work but it is recommended to do a full format not quick

  9. #12609
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    am trying that right now, will let u know
    thank you for your help

  10. #12610
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    still the same it says fat_driver init faild
    what to do?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •