Page 1239 of 1815 FirstFirst ... 239739113911891229123712381239124012411249128913391739 ... LastLast
Results 12,381 to 12,390 of 18150

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #12381
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry problem with the ISP? All good now; followed the guide no problem! thanks again
    Quote Originally Posted by oldgamer68 View Post
    Hi All Giving our Wii an update V4.3E (already running Neogammer Beta30, having issues with Skylander) and not sure of the rest of the setup so following the setup guide. When i try to enter the Letterbomb site the link is broken (LetterBomb) Does anybody have another location? thanks in advance oldgamer68

  2. #12382
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have an issue with Cios pack 5 checksum. I tried to figure out on my own before posting but with no luck.
    Everything else went smooth untill i was about to run checksum on Cios pack v5 . I didn't get any errors on ModPack-pal-E but when i checked cios i got 32 errors. I downloaded cios pack from link provided in the tutorial several times and tried same thing. But it always resulted in 32 errors. This probably means that i missed something. I am moding RVL 101 4.3E. Is there any other place i can get Cios package v5 that does not have 32 errors on checksum? Thanks in advance.

  3. #12383
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    4.3u letterbomb is the part of the guide I've been using is that the right one? I'm pretty sure it is that's why I can't figure out why it's not working! the sd card I used the first time was only 128 mb's, now I'm trying a 1 gb hopefully this comes out better,but if u guy's have any suggestions please get back to me I don't want to brick my wii. I am fairly compitent.

    thank u from squashdog187

  4. #12384
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oldgamer68 View Post
    Sorry problem with the ISP? All good now; followed the guide no problem! thanks again
    yes if u click on the symbol of the broken letter it should come up. if not follow the link from the wiihacks softmod any wii guide.

  5. #12385
    New Member Sebar's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Knez View Post
    I have an issue with Cios pack 5 checksum. I tried to figure out on my own before posting but with no luck.
    Everything else went smooth untill i was about to run checksum on Cios pack v5 . I didn't get any errors on ModPack-pal-E but when i checked cios i got 32 errors. I downloaded cios pack from link provided in the tutorial several times and tried same thing. But it always resulted in 32 errors. This probably means that i missed something. I am moding RVL 101 4.3E. Is there any other place i can get Cios package v5 that does not have 32 errors on checksum? Thanks in advance.
    There is a possibility that your first downlaod file (corrupt file) is in the temporary directory and every time you downlaod the file from the link it is receiving the file from the tempoarary folder. Delete tempoarary folder files and try again.

    If you can't see the "LetterBomb try the following"

    1) As explained in the guide "If you dont see the red message with the bomb choose a different date" and try again.
    2) Delete all previous messages and try again
    Last edited by peire; 12-27-2011 at 06:02 AM. Reason: double posted

  6. #12386
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Sebar View Post
    There is a possibility that your first downlaod file (corrupt file) is in the temporary directory and every time you downlaod the file from the link it is receiving the file from the tempoarary folder. Delete tempoarary folder files and try again.
    When i run checksum on MD5 mode no errors at all on all files. But if i run checksum on SHA1 mode i always get 32 errors on CIOS and 21 error on modepack. Maybe this is normal? Should i proceed with tutorial?

  7. #12387
    New Member Sebar's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    The file CIOS-PACK-v5.md5 and ModPack-PAL-E.md5 have extension md5 therefore you have to verify cryptographic hashes in MD5 and not SHA1. If you don't have errors when you select MD5, then you can proceed with the guide.
    Last edited by Sebar; 12-27-2011 at 07:27 AM.

  8. #12388
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Thanks!

    Thanks for the tutorial.
    Updated my old soft mod, ran chapters 1-3. (ran mod pack, cios and ios update)

    Heres a syscheck incase anyone wants to have a look

    Thanks mate!

    Spoiler

    Last edited by blazr; 12-27-2011 at 09:25 AM.

  9. #12389
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Quote Originally Posted by wtfdowner View Post
    hi, having problems following this guide, only 27/28 wads will install

    cios9 keeps stopping at 7/16 and giving an error code -1002

    im a little bit stuck for ideas, tried reloading ios236 like the guide says but still no luck

    thanks
    bump, please help?

  10. #12390
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Problems with Softmod

    So, I've used this mod a few times on friends wii's, and everythings always worked fine. Well I had a friend who had his previously modded, but it never worked. The guy who modded it previously used dark corp, well I went through removing darkcorp, and then unmodding is wii. Then I used this guild to mod it, but usb loading isn't work. Whenever I open up cfg loader, and click on a game, it goes to the black dump screen. When I load neogamma on wbfs, when I click a game, it goes to load then gives me the apploader header error, or just freezes at no patches. If anyone can help that'd be awesome. I ran a syscheck and all the ios's seem to be modded accordingly, I'll post it here though just in case.

    Spoiler


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •