Page 1227 of 1833 FirstFirst ... 227727112711771217122512261227122812291237127713271727 ... LastLast
Results 12,261 to 12,270 of 18329

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #12261
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Many thanks for the guide. I updated my [very] old mod using the guide and it worked great. One thing: USB Loader GX no longer worked after doing this. I'd load it, click Start, and after a moment's hesitation the Wii rebooted. I got the latest version of GX and reinstalled and it still takes me right back to the Wii menu. Configurable USB Loader works great, though, so no worries. Just thought I'd pass it on...

  2. #12262
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    21
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Guys

    I tried installing the latest priiloader in this guide (over my old version 0.4, it's older than I thought it was) but when I click on load it pops up with a message stating "cIOS236 isn't Es_identify patched :error-1029 aborting mission...?

    Could someone please advise

    Thanks.

  3. #12263
    New Member stephysanrio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Miami, FL
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the password given to extract files wont work...

  4. #12264
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    21
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by stephysanrio View Post
    the password given to extract files wont work...
    It does work I just tried it

    Once you click on unlock and it shows the download tab , then right click and save as.

    If this helps , click me some thanks.

  5. #12265
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I followed this guide almost a year ago and everything worked splendidly, until yesterday. Now I get an error message when I boot it up:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    All I did before it stopped working was to add a new downloaded game to the harddrive, Lego Harry Potter 2.
    I have searched the old postings but have not found an answer to why it has stopped working, or what I need to do get it working again. Hopefully not too much.

    I can start Priiloader by holding Reset button. I have set Priiloader to autoboot to the USBloader, so my son gets to the games on the harddrive right away.

    If I select "Bootmii IOS" in the Priiloader menu I get the error message:
    "Could not find fat:/bootmii/armboot.bin"

    And if I select any of the two
    - HBC-Forwarder.dol
    - USBLoader-CFG-Forwarder.dol
    I get the error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    Is there a simple solution to this? Or is more info / fault isolation needed before I can get help?

    I would be very grateful if I could get this thing working again now that Christmas is approaching. Not that I want my son to play wii games the whole holiday, but when his cousing visits they will be very disappointed if they cannot play.

    Since the softmod has been working so well for almost a year I have not had to refresh what I learned back then. So almost all forgotten I am afraid. I only have had to pull the power plug every now and then when getting the odd error message. But that trick does not cure this problem.

    Anyway. Any tips?
    Last edited by HeinkelTourist; 12-21-2011 at 03:31 PM.

  6. #12266
    New Member Link's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NM, its in the US contrary to popular belief
    Posts
    686
    Thanks
    117
    Thanked 186 Times in 110 Posts
    Quote Originally Posted by HeinkelTourist View Post
    Hi, I followed this guide almost a year ago and everything worked splendidly, until yesterday. Now I get an error message when I boot it up:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    All I did before it stopped working was to add a new downloaded game to the harddrive, Lego Harry Potter 2.
    I have searched the old postings but have not found an answer to why it has stopped working, or what I need to do get it working again. Hopefully not too much.

    I can start Priiloader by holding Reset button. I have set Priiloader to autoboot to the USBloader, so my son gets to the games on the harddrive right away.

    If I select "Bootmii IOS" in the Priiloader menu I get the error message:
    "Could not find fat:/bootmii/armboot.bin"

    And if I select any of the two
    - HBC-Forwarder.dol
    - USBLoader-CFG-Forwarder.dol
    I get the error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    Is there a simple solution to this? Or is more info / fault isolation needed before I can get help?

    I would be very grateful if I could get this thing working again now that Christmas is approaching. Not that I want my son to play wii games the whole holiday, but when his cousing visits they will be very disappointed if they cannot play.

    Since the softmod has been working so well for almost a year I have not had to refresh what I learned back then. So almost all forgotten I am afraid. I only have had to pull the power plug every now and then when getting the odd error message. But that trick does not cure this problem.

    Anyway. Any tips?
    Sounds like the files needed are missing from your sd card. Also check if your sd card got corrupt form you pulling the plug on it.
    My Consoles 4.1U Bootmii/Boot2 PSP1001Phat PS3Slim 120gb

    Useful Links:
    Softmod ANY Wii
    Latest Neogamma Channels
    Please hit the thanks button if I help you.

  7. 1 User Says Thank You Link For This Useful Post


  8. #12267
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the quick answer. I have put the SD card in my PC and the files seems to be there.
    And SD does not seem to be corrupt as I can browse the files and folders on it.
    In the root I have three files and two folders:
    - HBC-Forwarder.dol
    - USBLoader-CFG-Forwarder.dol
    - hacks.ini
    - apps (folder)
    - usb-loader (folder)
    I think it looks like it did when I softmodded the wii a year ago.

    This is what happens for the choices in the priiloader meny:
    - System menu works OK

    - When I select Homebrew channel I get the error message
    "Error autobooting HBC. maybe title not installed" (message is displayed further down on the priiloader menu page)

    - BootMii IOS gives
    "Could not find fat:/bootmii/armboot.bin" (message is displayed on a separate priiloader page)

    - Launch title
    (1) USBLoaderCFG (UCXF) gives black screen with error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."
    (2) Backup Disk Channel (NEOG) works OK
    (3) LoadMii USB Homebrew (LMUS) works OK
    (4) Homebrew channel (....) works OK

    - Installed File gives black screen with error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    - Load/Install file shows the two files
    HBC-Forwarder.dol
    USBLoaderCFG_Forwarder.dol
    And if I select any of these two files I get the black screen with error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    The rest of the menu options works OK

    Does that help?

  9. #12268
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello~

    I just did everything, got no problems, already have two games on my harddrive everything works perfectly. I softmodded my Wii so I could play a game, but the game requires 4.3, my Wii is softmodded 4.2U. I thought this would get me a softmodded 4.3U version, how do I get 4.3?

    I have done everything from the guide again :3 please and thankyou!

  10. #12269
    New Member Link's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NM, its in the US contrary to popular belief
    Posts
    686
    Thanks
    117
    Thanked 186 Times in 110 Posts
    Quote Originally Posted by fluffyheals View Post
    Hello~

    I just did everything, got no problems, already have two games on my harddrive everything works perfectly. I softmodded my Wii so I could play a game, but the game requires 4.3, my Wii is softmodded 4.2U. I thought this would get me a softmodded 4.3U version, how do I get 4.3?

    I have done everything from the guide again :3 please and thankyou!
    System menu has nothing to do with being able to load a game; IOS's do and you do have all of the up to date ones. Which means the game should run without a hitch.

    Quote Originally Posted by HeinkelTourist View Post
    Thanks for the quick answer. I have put the SD card in my PC and the files seems to be there.
    And SD does not seem to be corrupt as I can browse the files and folders on it.
    In the root I have three files and two folders:
    - HBC-Forwarder.dol
    - USBLoader-CFG-Forwarder.dol
    - hacks.ini
    - apps (folder)
    - usb-loader (folder)
    I think it looks like it did when I softmodded the wii a year ago.

    This is what happens for the choices in the priiloader meny:
    - System menu works OK

    - When I select Homebrew channel I get the error message
    "Error autobooting HBC. maybe title not installed" (message is displayed further down on the priiloader menu page)

    - BootMii IOS gives
    "Could not find fat:/bootmii/armboot.bin" (message is displayed on a separate priiloader page)

    - Launch title
    (1) USBLoaderCFG (UCXF) gives black screen with error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."
    (2) Backup Disk Channel (NEOG) works OK
    (3) LoadMii USB Homebrew (LMUS) works OK
    (4) Homebrew channel (....) works OK

    - Installed File gives black screen with error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    - Load/Install file shows the two files
    HBC-Forwarder.dol
    USBLoaderCFG_Forwarder.dol
    And if I select any of these two files I get the black screen with error message:
    "Error: Couldn't open file! Press any button to reboot wii..."

    The rest of the menu options works OK

    Does that help?
    Install a new usb loader forwarder; thats the only thing that i can think of to fix your problem, i think the USBLoader-CFG-Forwarder.dol got corrupt. Or if you got a copy of the .dol from long ago, replace it. Basically, you need to replace that .dol with a working one with the same exact name.
    The rest of your errors are normal for what you got on your sd card.
    My Consoles 4.1U Bootmii/Boot2 PSP1001Phat PS3Slim 120gb

    Useful Links:
    Softmod ANY Wii
    Latest Neogamma Channels
    Please hit the thanks button if I help you.

  11. 2 Users Say Thank You to Link For This Useful Post


  12. #12270
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Link View Post
    System menu has nothing to do with being able to load a game; IOS's do and you do have all of the up to date ones. Which means the game should run without a hitch.
    THank you very much n_n

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •