Page 1176 of 1831 FirstFirst ... 176676107611261166117411751176117711781186122612761676 ... LastLast
Results 11,751 to 11,760 of 18303

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #11751
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, so in order to play skyward sword on a Wii, what is the basic requirement? im utterly confused right now, and in need of some help :O

  2. #11752
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by roderrofl View Post
    Okay, so in order to play skyward sword on a Wii, what is the basic requirement? im utterly confused right now, and in need of some help :O
    If only we had a guide here that explained how to get that game going. It would be nice if we did.

    http://lmgtfy.com/?q=wiihacks+skyward+sword+guide
    Last edited by oddgriffin; 11-27-2011 at 07:58 PM.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #11753
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    53
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    start softmodding all over again

    Hey guys i started a softmod from here

    and used the PDF
    Ive done up to step 3 just after using priiloader
    Now i want to get rid of EVERYTHING i did in that guide, and follow this guide instead.
    How can i remove all that and start over with this?

  4. #11754
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thx for that, im new to all this...

  5. #11755
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by billyhome View Post
    1. download the latest NeoGamma_R9beta51.
    2. unzip and put those folder and files into SD card as prompted. [ SD:\Neogamma, SD:\apps\Neogamma ]
    3. insert this SD card and use as is {assuming you're using Forwarder or HBC->apps} .
    4. or, .......you can replace the associated files of Neogamma_R9B10 in SD card with the files from step-2.
    Currently, my NeoGamma is installed as a channel, along with Gecko OS. How do I update or delete a channel?

  6. #11756
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I was wondering if anyone could help me with this:

    I followed the guide and installed homebrew channel and priiloader and everything essential, and games will run trough my kingston 16GB pendrive just fine, if not for this weird problem... after 1 or 2 hours of playing the audio starts to slowly fade, after 30mins~1 hour it will be completely gone, even with the TV maximum sound. it seems to happen on official games and even on the wii menu. To make it weirder it goes back to normal after turning off the wii, but if turned back on too fast it will happen again faster than if waiting a few hours (in 10 minutes it will have no sound again).

    I'm not sure if this is a homebrew issue, but it never happened before softmodding it. Anyone knows what could be the problem?

  7. #11757
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by raquelsama View Post
    Hi, I was wondering if anyone could help me with this:

    I followed the guide and installed homebrew channel and priiloader and everything essential, and games will run trough my kingston 16GB pendrive just fine, if not for this weird problem... after 1 or 2 hours of playing the audio starts to slowly fade, after 30mins~1 hour it will be completely gone, even with the TV maximum sound. it seems to happen on official games and even on the wii menu. To make it weirder it goes back to normal after turning off the wii, but if turned back on too fast it will happen again faster than if waiting a few hours (in 10 minutes it will have no sound again).

    I'm not sure if this is a homebrew issue, but it never happened before softmodding it. Anyone knows what could be the problem?
    Judging from the symptoms, I think that your Wii is overheating. Try touching the Wii when the problem occurs and it shouldn't feel too hot to touch. Check if the fans are spinning and airflow is unobstructed.

  8. #11758
    New Member WiiLink's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    69
    Thanks
    28
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by MajorFoley View Post
    Hey guys i started a softmod from here

    and used the PDF
    Ive done up to step 3 just after using priiloader
    Now i want to get rid of EVERYTHING i did in that guide, and follow this guide instead.
    How can i remove all that and start over with this?
    From what I read so far I think if your Wii is operational, you can go ahead with this guide without deleting anything (which is not recommended anyways) and it should work fine... Mine was sofmodded with an older guide and I just did this mod recently and it went very smoothly with absolutely no problems... (very good guide, well written and easy to follow!)

  9. #11759
    New Member Sebar's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    The guide is excellent. If you carefully proceed as instructed you will not face any problem. I noticed that with CFG-USBLoader some old games with low graphic will not work at all, for example “Tetris Party Deluxe”, “Bust a Move Bash” even if you try any IOS.

    If you use USB loader GX all games will work except recent new games like “Call of Duty MW 3”, “Call of Duty Black Ops” etc. You have to use IOS224 for these games.

    Anyway thanks a lot mauifrog

  10. #11760
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    An update on my remote(s) issue: I did all available updates to cIOS available in this guide (guess I missed them before). Remember, these are MotionPlus INSIDE remotes.

    Now both remotes work perfectly fine outside of homebrew. WiiWare, VC titles are also fine. But I'm still only able to use the Black remote to control homebrew apps (HBC, USB loaders). I've done the syncing process (button, not home screen) a few times, Pink first, Black first...Doesn't make any difference. As soon as you press A on the pink remote outside homebrew, it'll go back to its assigned slot.

    Looking at the print on the side of the remotes, the Black one has an ACN, FCC, and IC numbers on the side. The Pink one, however, also includes a "Model" on the side (RVL-036)...Is it possible that Nintendo has been able to disable certain remote in Homebrew? It is possible that the modding community hasn't come across this yet?

    Like I said in my initial post, I've modded a few Wii's and never had this sort of thing happen. I sold my Wii last year, but wanted one for Skyward Sword. Now it seems as though the new hardware is causing some issues. Luckily the updates seem to have fixed any wonky things the Black remote was doing - if it was doing anything to begin with - I was exhausted, and I get the feeling the pink one being screwy messed with my head.

    Now, the Pink remote will turn off when I run homebrew, but I CAN turn it back on once the game boots. For some games (Donkey Kong Country Returns), I actually have to wait for the game to prompt to connect Player 2's remote. But in New Super Mario Bros, I can turn the Pink one back on as soon as I get passed the wrist strap screen...

    Any ideas? This is weird stuff...Doing a search only yields results where it's like "you didn't sync right, derp!". But this isn't the case here.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •