Page 115 of 1825 FirstFirst ... 15651051131141151161171251652156151115 ... LastLast
Results 1,141 to 1,150 of 18248

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #1141
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    I will will repeat what I told you in the other guide. This is not a valid question for this guide. Ask your question in the newbie section... This is a guide for softmoding only not configuring your hard drive or getting games to run.
    I respectfully disagree with you. I did not ask anything about configuring a HDD to get a game to run. I am however pointing out a problem that I am having after following this soft mod guide. Since my problem did not start until I upgraded using this guide I would think this is the perfect place to ask this question. Some people on this thread have been very helpful with the problems that have come up while following this guide (refer back to the 625 range).

  2. #1142
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks BUT NEED HELP!

    Thank you MauiFrog for ur guide- everything worked like a charm. Played my first game off my usb stick- new super marios - went to turn off my wii with my remote- now it doesnt recognise any of my wii remotes!! tried re-syncing my remotes with no luck... Help please?

  3. #1143
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having trouble too!

    I've followed the instruction carefully but everytime I put in a disk ...a disk error will show up telling me to eject the disk and restart the wii.
    I'm pretty sure my burnt disk works because it works on my friend's softmod wii.

  4. #1144
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    If you have a new Wii then it wont play any burned media. Try a USB HDD or flash drive and play from there.
    Damn I suck!!!!

  5. #1145
    V-K
    V-K is offline
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay guys I need help.
    I had the HBC since the beginning and I never updated my Wii, unfortunately my sister did 2 times. Now I have FW 4.3E on my Wii BUT I still have the HBC installed and some applications still work. Is there any way to downgrade my Wii to a lower FW?

  6. #1146
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Yes by following this guide that you posted in, Good luck!
    Damn I suck!!!!

  7. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  8. #1147
    New Member atgthatsme's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got Darkcorp installed, Only able to read discs from the Disc Channel after using the rebooter on Neogammer

  9. #1148
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,581 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by kentmartin99 View Post
    Hi,
    I've just started softmodding my wii and ave been following the 4.3 softmod guide.
    wii version 4.3E, PAL, australia.
    Ok, so I extracted Hackmii_0.8_IP_SS_BB2.zip to the SD card (SD 2GB) , installed to wii, started a game of indianna jones original, exit to wii menu wii settings,data managment, save, wii, SD.
    There were 3 regions, and I used Europe, as when I tried JPn it said I had to play game first, but it was happy when I chose Europe. (I'm in Oz, so which one??)
    Next went back and started saved game and went to art room and selected left character and chose switch option.
    Program started and pressed "1" when appeared.
    Did a test, said boot mii coduld not be installed, ios would be needed (something like that).
    Pressed continue and selected install homebrew channel at next menu.
    It started and then said "Exception (DSI) occurred!" followed by prorgam and stack dump.
    I checked the
    ios36-fix suggested if somthing goes wrong but mentions nothing about 4.3 version.
    I followed the guide but no joy, what do I do now?

    Regards,
    Kent.

    That is not very common, try again.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  10. #1149
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    arggh

    Oh boy, Ive been at this for a day now, why is this not working for me, I had neogamma v7 and accidently updated wii when I hooked it up to net the other day, now running 4.3u, I did the softmod and got my HBC back up, but I'm stuck on chapter2 part 1,Md5 verifies all is good, wad manager says #24 did not complete,which is usb loader cfg_forwarder and when I try ios 236 I end up on a black screen?? Please help, you guys are like wii gods, love your site. And thanks for any help, Oh I was gonna jump a step and downgrade to system 4.1, but says I need IOS60, I thought that I had that installed already,but says its not there, where do I find that, and do you make home visits lol
    Last edited by dieFASTER; 09-25-2010 at 09:51 AM.

  11. #1150
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,186
    Thanks
    307
    Thanked 9,581 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Eyeball753 View Post
    I've softmodded my Wii now, but there's one problem. When I region changed my Wii, everything went black and white, no colours at all, I'm assuming it's my TV because it's a very old one (the big ones). Would it be safe to go back to my default region using the same instructions or do I need to remove my softmod and redo it all without region changing?
    Sounds like your wii is putting out a pal signal on a ntsc tv or similar. Your television will need to support the signal the wii is putting out. If you have priiloader installed, you can try to change the video output using ARC mod. You should be able to change it from pal to ntsc or other. Or you could just region change the whole wii to a region supported by your tv, say 4.3e to 4.3u.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •