Page 110 of 1831 FirstFirst ... 10601001081091101111121201602106101110 ... LastLast
Results 1,091 to 1,100 of 18303

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #1091
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by imanguerra View Post
    thanks for the tutorial... but i'm stuck in the region change, may wii is 4.2k. i want to make US version. the problem is i can not mark the EULA (Also, ensure the ELUA is marked as read) as read, the only option is DISSABLE. is it ok to continue to change the region? THANKS....
    That should be fine. You will just have to agree to the ELUA when you setup your internet. It is probably disabled because it is not yet installed. It is not important for it to be marked read, it just make it so you don't need to read the elua latter.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. 2 Users Say Thank You to mauifrog For This Useful Post


  3. #1092
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the reply. completed and works like a new one.

    regards,

    uitadmin

  4. #1093
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking

    thanks, that was fast

  5. #1094
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just like to say this is a great guide and I have successfully soft modded my wii using this guide, now just got to work out how to keep my 8yr old at bay!!

  6. #1095
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Never mind..

  7. #1096
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, before I get to my problem, i'd just like to say thanks for the excellent guide!

    I succusfully softmodded my 4.3e wii using the indiana pwns mod and can now play games from all regions and backups and can install and play wads and so on... but.. when i load original gamecube games, Wiigator gives the message "Failed to read dvd 263. Error 0x53100 Ready" and the game boots to a black screen.

    PAL gamecube games run fine, as do all my backup games (including NTSC and PAL). I have set Region Free on in PriiLoader.

    Any help would be greatly apprieciated.

    EDIT: I just tried using neogamma and my naruto game works fine with that, so all's good! Thanks again!
    Last edited by Atomizer; 09-23-2010 at 03:52 AM.

  8. #1097
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Atomizer View Post
    Hi, before I get to my problem, i'd just like to say thanks for the excellent guide!

    I succusfully softmodded my 4.3e wii using the indiana pwns mod and can now play games from all regions and backups and can install and play wads and so on... but.. when i load original gamecube games, Wiigator gives the message "Failed to read dvd 263. Error 0x53100 Ready" and the game boots to a black screen.

    PAL gamecube games run fine, as do all my backup games (including NTSC and PAL). I have set Region Free on in PriiLoader.

    Any help would be greatly apprieciated.

    EDIT: I just tried using neogamma and my naruto game works fine with that, so all's good! Thanks again!
    I havent really messed around with GC games - But the setting you in enabled in priloader may need to be disabled as I think it conflicts with the game loading


  9. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post


  10. #1098
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    thanks a lot for very useful tutorial... for anyone who might got error 001 check your wii if you have modchip.. update your modchip and start the engine..

  11. #1099
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    15
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how exactly do you make a NAND backup. i don't think i did it right.
    thanks

  12. #1100
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Priiloader issue

    I'm following the guide and all was going well until I tried to run priloader and got the following error after pressing + on the initial screen

    identity failed ......... ISO 58 not patches with ES_DIVerify. The help message suggests pressing B & + or - which I;ve tried but this installation fails again with the same message then aborts.

    What am I doing wrong?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •