Page 1098 of 1814 FirstFirst ... 9859899810481088109610971098109911001108114811981598 ... LastLast
Results 10,971 to 10,980 of 18137

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #10971
    New Member ostrich69's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    It should, but error 002 means that the channel is loading on an outdated ios, so update ios56 again.
    IOS56-64-v5662.zip
    I reloaded the ios and it worked thanks maui u are a great help

  2. #10972
    New Member SuperstarX64's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    20
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Hello, I modded my Wii last year with maui's early 4.3 support, and according to the guide, I need to follow chapter 2 and chapter 3 then do something else described in one of the spoilers, I have also read this thread twice but maui's guides are always neat and clear. Now then, in the Chapter 2, Part 1 (Wad installs) there is a step that starts with the line Select the folder "System Menu 4.1" -press A, I have already the system menu 4.3, I understand this step is NOT OPTIONAL, but the fact it says 4.1 got me thinking.

    Am I correct?

    Thanks.
    ::::::: Let's dance all together :::::::

  3. #10973
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    it is optional to do that step so its up to you if you want to stay on 4.3 or go on 4.1
    thanks to bmarlo for this signature


  4. 1 User Says Thank You peire For This Useful Post


  5. #10974
    New Member SuperstarX64's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    20
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by peire View Post
    it is optional to do that step so its up to you if you want to stay on 4.3 or go on 4.1
    So basically I would be downgrading from 4.3 to 4.1, I guess I'll stay on 4.3 by now. Thanks for your quick response
    ::::::: Let's dance all together :::::::

  6. #10975
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    yes thats what will happen if you do that step
    thanks to bmarlo for this signature


  7. #10976
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When it says "Multi-Mod Manager Starts"

    What does this mean? And how do I get to it?

    Thanks in advance

  8. #10977
    New Member SuperstarX64's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    20
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Just wanted to report back, everything worked out great

    The CFG loader is awesome, I managed to run a game that never worked with other loader I used, without making any change at all on the settings.

    Thanks again!
    ::::::: Let's dance all together :::::::

  9. #10978
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got the MMM up, just saying!

    The WADS aren't installing, though D:

    It keeps saying something like "All 25 didnt install" :/.

  10. #10979
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Stack Dumping issue???

    Okay so I'm a total noob and i modded my wii using your guide. It worked great till I tried updating the ios(have no clue why) using the d2xv6 installer. using
    D2X v6
    247[37]
    248[58]
    249[56]
    250[57
    ]
    V65535
    Again I have no clue why I did this as I do not know what I am doing. Well now when I start up my games it stack dumps code at me. It only does it on the start up of the first game I play after that games play fine once the wii reboots(might do it once and awhile when switching between games too). Its just frustrating. It also doesn't recognize my usb at 248 when starting the cfg usb at times??? If I switch to 249 my usb loads right up. Any help would be greatly appreciated and if I'm not the first to ask this sorry in advance. Is there any thing I can do to fix this?

  11. #10980
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by Berain_Gamez View Post
    Okay so I'm a total noob and i modded my wii using your guide. It worked great till I tried updating the ios(have no clue why) using the d2xv6 installer. using
    D2X v6
    247[37]
    248[58]
    249[56]
    250[57
    ]
    V65535
    Again I have no clue why I did this as I do not know what I am doing. Well now when I start up my games it stack dumps code at me. It only does it on the start up of the first game I play after that games play fine once the wii reboots(might do it once and awhile when switching between games too). Its just frustrating. It also doesn't recognize my usb at 248 when starting the cfg usb at times??? If I switch to 249 my usb loads right up. Any help would be greatly appreciated and if I'm not the first to ask this sorry in advance. Is there any thing I can do to fix this?
    Possilby your usbloader is still defaulting to 248, which was base 56 and now is base 58. Change the default to ios249, load game with 249 or 250.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  12. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •