Page 1094 of 1809 FirstFirst ... 9459499410441084109210931094109510961104114411941594 ... LastLast
Results 10,931 to 10,940 of 18088

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #10931
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    this was great. thank you

  2. #10932
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It worked as you said in first try (for me 4.3U) , Thanks

  3. #10933
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have try all i can think of, i spend loads of hours n days, n cant get my games to play thru a hard drive, well they they play, but some freze right away while other freeze sooner or later. i try playing them thru Configurable USB Loader n USB loader gx same problems here my report, am i missing something??

    sysCheck v2.0.1 by Double_A

    Spoiler

    Last edited by narse1979; 10-08-2011 at 02:13 AM.

  4. #10934
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    Is your hard drive comparable, are you loading the games with the correct cios ??

    Sent from my iPad using WiiHacks
    thanks to bmarlo for this signature


  5. #10935
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    as far as i know it is, it worked fine before but i updated the usb loader n from there things were not the same, so i end up doing the softmond from the start but that dint work either. im using 249ios also try some other. im gana once again follow this guide again n hope 4 the best.

  6. #10936
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by glulu View Post
    as far as i know it is, it worked fine before but i updated the usb loader n from there things were not the same, so i end up doing the softmond from the start but that dint work either. im using 249ios also try some other. im gana once again follow this guide again n hope 4 the best.
    Before you do the guide again... download the app pack from here and try cfg loader...
    Also what loader did you update cfg or another one? Try deleting the usb loader config files from the sd card and see if that does anything..


  7. #10937
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    Before you do the guide again... download the app pack from here and try cfg loader...
    Also what loader did you update cfg or another one? Try deleting the usb loader config files from the sd card and see if that does anything..
    I did try deleting the usb loader config, nothing. I wish i knew which i had b4 so i could put that version back
    it would start so fast. I did have this problem the first time i try it about a year ago, but a few updates n it work, but it dont seem like this time. i would try what u say(hope it helps, thanks) but my hopes r in doing it all over again.

  8. #10938
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    26
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, so i have a previously softmodded wii (from which i removed the softmod using this guide http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tml#post522419) and i am now trying to softmod it again. But i am stuck on Part 1 Hackmii installer.
    My wii is at 4.1E, and iv'e tried both bannerbomb v1 & v2, MMM load up fine, but when i try to install IOS58 & 61 i get "Title (-1035)" next to them, and below them "Final Status - 2 did not complete". So now i can't proceed, any idea as to why they won't install, and what i should do to fix it?

  9. #10939
    New Member black94850's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    san antonio
    Posts
    287
    Thanks
    27
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    Quote Originally Posted by Glottis89 View Post
    Ok, so i have a previously softmodded wii (from which i removed the softmod using this guide http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tml#post522419) and i am now trying to softmod it again. But i am stuck on Part 1 Hackmii installer.
    My wii is at 4.1E, and iv'e tried both bannerbomb v1 & v2, MMM load up fine, but when i try to install IOS58 & 61 i get "Title (-1035)" next to them, and below them "Final Status - 2 did not complete". So now i can't proceed, any idea as to why they won't install, and what i should do to fix it?
    http://www.wiihacks.com/recommended-...tion-here.html

    1035:
    Title with a higher version is already installed: The cause of 1035 error is when you try to install an IOS with a lower revision over-top of an IOS with a higher revision. Most common reason people get this error is when they try to downgrade IOS15 using DOP-Mii, TBR, MMM.....any app that downgrades IOS to install a patched IOS36 (you can also get the error if your IOS36 revision is too high when it comes time to install the IOS36 with patches).

    2 causes - 2 Solutions

    Cause 1 - using an app like DOP-Mii, TBR, MMM that does not support the IOS revisions currently installed.
    Solution - Fix it by using MMM 13.4

    Cause 2 - Trying to install over an IOS with a higher version number
    Solution - Fix it by using IOS236 to install with (or cIOS38 rev 17).
    Black 1994 volvo 850 non-turbo, bilstien front/rear struts, IDP lowering springs - my daily
    ==========
    4.1u softmodded, 320gb WD external drive, running smoothly thanks to mauifrog
    ==========
    AMD phenom II x4 processor, black edition, 32gb ddr3 pc10666, 128gig SSD + 2tb WD internal hard drive, nvidia gforce GTX 560Ti, 2gb sc edition, 24" AOC LED + LG 24" LED
    ==========
    <<--------------------------------------- IF you found my post helpful, click the thank button over here!

  10. #10940
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Glottis89 View Post
    Ok, so i have a previously softmodded wii (from which i removed the softmod using this guide http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...tml#post522419) and i am now trying to softmod it again. But i am stuck on Part 1 Hackmii installer.
    My wii is at 4.1E, and iv'e tried both bannerbomb v1 & v2, MMM load up fine, but when i try to install IOS58 & 61 i get "Title (-1035)" next to them, and below them "Final Status - 2 did not complete". So now i can't proceed, any idea as to why they won't install, and what i should do to fix it?
    I didn't realize you were doing the removal guide to then try to remod.... Waste of time really.

    In mmm uninstall ios 58 and 61 and then try again.. Note - Make sure it is only these 2 that you are removing and no others...... Remember ios 60 is your sm ios so if you remove this then you will fully brick.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •