Page 105 of 1815 FirstFirst ... 555951031041051061071151552056051105 ... LastLast
Results 1,041 to 1,050 of 18150

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #1041
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks so much for the guide... Im a bit naive and very new to this. Just picked up a wii from the EUB region. Came home, it picked up an internet connection and updated it..
    Now, how do i check if i can soft mod it without bricking it?

  2. #1042
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Any Wii can be softmoded it's just a mater of following the right guide. If you just updated then you picked the right one as you are now on 4.3. Just take it slow and read the guide a time or 2 before you start and you will be OK.

  3. 1 User Says Thank You Krafter For This Useful Post


  4. #1043
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wii detects sd card but dont see any files

    Hi i formated a 1gb sandisk card and im following this guide
    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    my wii is version 3.3 and i extracted the files onto the sd card and went into
    wii settings - data managment- channels- SD
    but my wii doesnt see that theres any files inside. i know that it recognizes that theres a sd card plugged in because if i remove it, my wii will say that theres no sd card plugged in. i tried it with 2 other 1gb sandisk sd cards with the same result. help?

  5. #1044
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Moved your post here, best to ask questions in the thread you are following. I would try a different version of bannerbomb...Mauifrog may have an answer for you.
    Damn I suck!!!!

  6. #1045
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    52
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ive heard mentioned that the wii prefers usb-hdds powered by own power-suply, is this a fact or a myth?

  7. #1046
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by xunknownx View Post
    Hi i formated a 1gb sandisk card and im following this guide
    http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    my wii is version 3.3 and i extracted the files onto the sd card and went into
    wii settings - data managment- channels- SD
    but my wii doesnt see that theres any files inside. i know that it recognizes that theres a sd card plugged in because if i remove it, my wii will say that theres no sd card plugged in. i tried it with 2 other 1gb sandisk sd cards with the same result. help?
    You probably did not extract the files to the root of the sd card.
    You should have:
    sd:\private
    sd:\boot.dol
    sd:\wad
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  8. #1047
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    had to use use alternatate bbv1 file. im up and running now with darkcorp. great guide!!

  9. #1048
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wii remote shutdown after loading HBC

    Hi!

    I've gotten a little help from a friend who used softmod 4.2 on his own. unfortunately I happened to upgrade to 4.3 before I got in to softmodding.
    So here I am, trying this guide. I've had no problems until I load the HBC. After done installing HBC and bootmii (only had Ios option) and prepared the sd card and exits, it automatically opens HBC, where I press home and launches bootmi. After this, it just shuts of the wii remote, and I cant get it to connect again.
    Why is this? and what to do?

    thanks in advance
    larsn84

    EDIT: It happens just when Bootmii loads, before I get to the backup-option. The wii mote works fine when Im not in bootmii. And I'm on 4.3E
    Last edited by larsn84; 09-22-2010 at 12:48 AM.

  10. #1049
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, my Wii was updated by my kids. lost all my mods. it was updated to 4.3u Changes were made to prevent this in the future. reading this forum help 120%. Everything is running even better now Even some games that did not work are working now. Thanks again.

  11. #1050
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have Wii (from US) with version 4.3U that I was able to softmod with this guide. The USB works fine. My question is can I play Original Wii games with Japan or Europe Region? I know the SSBB that I bought to softmod is US version and it still works after the softmod using disc channel by installing DarkCorp 1.1.

    I did not downgrade to 4.1 since I read (if I remember correctly), the new Wii that bought from the last 6 months can't be downgraded into 4.1 cause it will brick. And my Wii, according to wiidrives.com list has possibility 75% GC2-D4 and 25% GC2-D3-2 (v2) and it can't play multimedia dvd.

    Thank you in advance for any advise given

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •