Page 1033 of 1818 FirstFirst ... 335339339831023103110321033103410351043108311331533 ... LastLast
Results 10,321 to 10,330 of 18180

Thread: Guide: Softmod ANY Wii

  1. #10321
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff

    Junior Moderator
    Bliepo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    On your harddrive (file name: Bliepo.crazy)
    Posts
    1,583
    Thanks
    241
    Thanked 391 Times in 312 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    It will not auto update you. Wiiconnect24 does not allow your wii to fully shut down though, which may mean that your hard drive is always on.
    Unless you enable a priiloader option that will always make your wii shut down completley.
    Awesome sig picture does not work
    Brick Prevention- Things you should never do | Ignoring advice and bricking | Be a jedi, donate
    Guide: Softmod ANY wii | How to post a system check | Loading and Playing Wii Backup Games from USB HDD (softmod only)
    System Menu X (IOS150, E) | HBC 1.08 (IOS58) | bootmii/boot2v4 | priiloader 0.7 | cIOSX rev21d2x_v6 (main base IOS 57) | cIOS 223 (IOS 37 + 38 merged) | USB Loader GX 2.2

  2. 1 User Says Thank You Bliepo For This Useful Post


  3. #10322
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My mistake should clarify Chapter 2 - part 1 is where wads do not install

  4. #10323
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    New York, USA
    Posts
    12
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When i put my SD card in my wii, and i open the SD card menu, the picture is a ? and when i go over it, it says ??? as the name

  5. #10324
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    67
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by Mano637 View Post
    When i put my SD card in my wii, and i open the SD card menu, the picture is a ? and when i go over it, it says ??? as the name
    I think you need to carefully read the guide a few times before just shoving your SD into the wii and trying to figure out why it's not working.

  6. #10325
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have 4.3 J and tried to use letterbomb method, but I can not find the big red envelope, I filled in correct Mac address and pick the correct letter bomb, is there something else I need to put in SD card? Please advice. Thnx

  7. #10326
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed all the instructions on a 4.3K Wii, Letterbomb and the 25WAD/3WAD all installed fine, but when I restarted the Wii by pressing the HOME button in BootMii it started up in Green and Pink bars.&nbsp; I have no idea how to fix that and upon searching on the forum still didn't find anything that might help. <br><br>

  8. #10327
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Chao-lin Ma View Post
    I followed all the instructions on a 4.3K Wii, Letterbomb and the 25WAD/3WAD all installed fine, but when I restarted the Wii by pressing the HOME button in BootMii it started up in Green and Pink bars.&nbsp; I have no idea how to fix that and upon searching on the forum still didn't find anything that might help. <br><br>
    not sure about the colors of it but if you rename the bootmii folder it will keep it from starting up

  9. #10328
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I know exactly what went wrong.

    I installed all the WAD files and etc fine, but I didn't go region change it to USA. So the system is still thinking its a Korean Wii and its running USA 4.1 Menu System I think thats a semi break....the sad thing is I don't have Priiloader on it either....so what should I do guys?

  10. #10329
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    New York, USA
    Posts
    12
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    --Edit---
    Wait its working now.

    Quote Originally Posted by Charles David Brown View Post
    I think you need to carefully read the guide a few times before just shoving your SD into the wii and trying to figure out why it's not working.
    why does everyone think i didnt read. I did try B and C downloads, but it says that Firefox can't establish a connection to the server at pageinxt.com.
    Last edited by Mano637; 08-17-2011 at 12:54 PM.

  11. #10330
    New Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Little issue

    I've got problem ... i was trying to find some kind of solutions over all the guides and things about that but never find out anything .... First problem is that that when i start the USB CFG even tried uloader but it says it cannot find anything on the disc it kinda is maybe cause of second problem wich is that since i instaled Bootmi and homebrew and changed from 4.3e to 4.1e my internet connection just dont work ... i use lan adapter it says the problem 51420/51421/51422 when i try wired connection and when i try the wireless connection it doesnt work either i dont know whats the problem ... If anyone could please help me i would really apperciate any kind of help also thanks for any kind of answer now

    ps:Also thanks for so awsome guide

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •